Νεκρή 26χρονη από ηλεκτροπληξία - Της έπεσε το κινητό στην μπανιέρα

Την ώρα που φόρτιζε

κινητό

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 26χρονη κοπέλα από τη Ρωσία, όταν το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο φόρτιζε, της γλίστρησε από τα χέρια και έπεσε μέσα στο νερό της μπανιέρας, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία. 

Εξερράγη το κινητό του την ώρα που κοιμόταν μαζί με τα παιδιά του

Η Evgenia Shulyatyeva, λογίστρια στο επάγγελμα, βρισκόταν μέσα στην μπανιέρα την ώρα που συνέβη το μοιραίο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο θάνατός της ήταν ακαριαίος τη στιγμή που το κινητό της ακούμπησε το νερό. 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Kirovo-Chepetsk, ενώ η μητέρα της 26χρονης, η 53χρονη Vera, ήταν εκείνη που ήρθε αντιμέτωπη με το δυσάρεστο θέαμα. 

Η κηδεία της 26χρονης θα γίνει αύριο. Τόσο η οικογένεια της άτυχης κοπέλας όσο και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι. «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας» έγραψε μια φίλη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μια άλλη είπε: «Πάρε με τηλέφωνο αύριο, πες μου ότι ήταν απλά ένας εφιάλτης, ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που συμβαίνει». 

Σημειώνεται ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε ξανά τον Αύγουστο στη Ρωσία όταν ένα 10χρονο κορίτσι έριξε το κινητό στο μπάνιο. Και αυτό συνέβη όταν η συσκευή φόρτιζε. Επίσης, τον Ιούνιο από ηλεκτροπληξία στο μπάνιο πέθανε και η πιο σέξι παίκτρια πόκερ της Ρωσίας.

Νεκρή στο μπάνιο της βρέθηκε η πιο hot παίκτρια πόκερ στον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top