12χρονη πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου - Αντλία ρούφηξε το χέρι της

Εγκλωβίστηκε κάτω από το νερό για σχεδόν 15 λεπτά

πισίνα

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές στην Τουρκία για μια οικογένειά από την Ρωσία. Η 12χρονη Αλίσα Αντάμοβα βρήκε φριχτό θάνατο όταν μια αντλία πισίνας ρούφηξε το χέρι της, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το νερό για σχεδόν 15 λεπτά. 

Θάσος: Πνίγηκε 4χρονο κοριτσάκι στη θάλασσα ενώ έπαιζε με φουσκωτή βάρκα

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Αυγούστου στο δημοφιλές θερέτρου στο Μπόντρουμ. 

Οι τουρίστες που βρίσκονταν εκεί και ο πατέρας της προσπαθούσαν να την απελευθερώσουν αλλά μάταια. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν κατάφερε να κλείσει αμέσως την αντλία, διότι δεν μπορούσε να βρει τον διακόπτη, ενώ δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στο σημείο. 

Τελικά η άτυχη Αλίσα, η οποία ήταν καλή κολυμβήτρια, απελευθερώθηκε από τον πατέρα της και άλλα εφτά άτομα μαζί με ένα κομμάτι της αντλίας, κολλημένο στο χέρι της. 

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και οι διασώστες προσέφεραν το κορίτσι τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως, όπως ανακοίνωσε ο παρέρας της, η 12χρονη κατέληξε 11 μέρες αργότερα.

«Ξέρουμε ότι η ζωή προχωράει αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που προσπάθησαν να σώσουν την κόρη του. 

Η Ρωσία ζήτησε οι ένοχοι να λάβουν «την τιμωρία που τους αξίζει», εκφράζοντας παράλληλα ανησυχίες για την ασφάλεια στις πισίνες στην Τουρκία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top