Ισπανία: Πέντε Γάλλοι πλησίασαν Νορβηγίδα μέσω social media και τη βίασαν

Τι καταγγέλλει η 20χρονη κοπέλα

Στα χέρια της ισπανικής αστυνομίας βρίσκονται πέντε Γάλλοι, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό Νορβηγίδας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μπενιδρόμ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 20χρονη κατήγγειλε στους ερευνητές πως οι πέντε νεαροί Γάλλοι την προσέγγισαν μέσω των social media. Εκείνη παρέα με μια φίλη της συναντήθηκε μαζί τους αλλά στη συνέχεια έμεινε μόνη της με τους πέντε Γάλλους, στο εξοχικό που εκείνοι είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους.

Εκεί η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει πως τη βίασαν ομαδικά. Οι δύο φίλες από τη Νορβηγία μπόρεσαν να δώσουν στις αρχές στοιχεία για την ταυτότητα των πέντε Γάλλων, ηλικίας 18-19 ετών, χάρη στα προφίλ τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. 

Στην επιχείρηση των Αρχών για τη σύλληψή τους πήρε μέρος και ένας Γάλλος αστυνομικός. Οι πέντε νεαροί άνδρες συνελήφθησαν λίγο πριν επιστρέψουν στη Γαλλία. 

Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τον τίτλο «Μια νέα αγέλη», αναφερόμενα στον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού 18 ετών από πέντε Ισπανούς στην Παμπλόνα (βόρεια Ισπανία) το 2016.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top