Έφτιαξε «αναπηρικό καροτσάκι» στο χρυσόψαρό του για να κολυμπήσει

Έπασχε από ασθένεια που δεν του επιτρέπει να κολυμπά σωστά

Πηγή βίντεο Rumble

Σε μια τρυφερή κίνηση προχώρησε ένας 32χρονος από τη Νότια Κορέα για να κάνει τη ζωή του μικρού του χρυσόψαρου, που δεν μπορούσε να κολυμπά σωστά, καλύτερη. Ο άνδρας, του έφτιαξε ένα «καροτσάκι», το οποίο το βοήθησε να κολυμπά μέσα στο ενυδρείο. 

Ο Χένρι Κιμ από τη Σεούλ είναι σχεδιαστής μόδας και λατρεύει τα χρυσόψαρα. Στο σπίτι του έχει τρία διαφορετικά ενυδρεία, τα οποία φιλοξενούν περίπου 20 χρυσόψαρα. Κάποια από αυτά όμως έχασαν τη ζωή τους λόγω μιας ασθένειας που τα κάνει να επιπλέουν ανάποδα ή να βυθίζονται στον πάτο του ενυδρείου. 

Ο Χένρι λοιπόν χρησιμοποίησε πλαστικά εξαρτήματα και δημιούργησε μια συσκευή επίπλευσης που την ονόμασε «αναπηρική καρέκλα». Για να την κατασκευάσει έκανε έρευνα στο Google και τις πληροφορίες που βρήκε τις συνδύασε με όσα γνώριζε και ο ίδιος και τελικά έφτιαξε το «αναπηρικό αυτό καροτσάκι» για χρυσόψαρα. 

«Αυτή η διαταραχή μπορεί να προκληθεί από πολλούς λόγους, όπως η υπερκατανάλωση τροφής ή τα ακάθαρτα νερά. Συναντάται συνήθως στα ψάρια που έχουν εισαχθεί στην Κορέα από την Ταϊλάνδη ή την Κίνα. Τα ψάρια με αυτή την ασθένεια ζουν μόνο δυο μήνες, αλλά χάρη σε αυτή τη συσκευή, ένα από τα ψάρια μου έζησε παραπάνω και έφτασε μέχρι πέντε μηνών. Το αναπηρικό καροτσάκι μου τα βοηθά να παραμείνουν στη ζωή και να ζουν περισσότερο», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top