Εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ και είχε ξεχάσει το κινητό - Πώς επιβίωσε

Έμεινε στην καμπίνα για 27 ώρες

ασανσερ κρασι

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μία γυναίκα από την πόλη Πάντοβα στη βόρεια Ιταλία, η οποία εγκλωβίστηκε για 27 ώρες μέσα σε ανελκυστήρα χωρίς να έχει μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Είχε όμως μαζί της από τύχη ένα κασόνι με κρασιά, τα οποία τη βοήθησαν ώστε να μην πάθει αφυδάτωση, καθώς όλα έγιναν τις ημέρες που σημειώθηκε το κύμα καύσωνα στην βόρειο Ιταλία, το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο. 

Η απίστευτη ιστορία της 50χρονης γυναίκας έχει ως εξής. Ήταν περίπου 09:30 το πρωί όταν μπήκε στο ασανσέρ προκειμένου να μεταφέρει ένα κασόνι με κρασιά στο υπόγειο. Σχεδόν αμέσως ο ανελκυστήρας σταμάτησε να λειτουργεί. Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες του θαλάμου και να φωνάξει βοήθεια, όμως ούτε η γυναίκα που τη βοηθούσε στις οικιακές δουλειές μπόρεσε να την ακούσει. 

Ανησυχώντας γιατί δεν απαντούσε η κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο, η μητέρα της εγκλωβισμένης γυναίκας, έσπευσε στο σπίτι της όπου ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη.

Η γυναίκα εξήγησε στους «σωτήρες» της πως κατόρθωσε να επιβιώσει γιατί έπινε από το κρασί που είχε μαζί της μέσα στην καμπίνα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top