Αεροπλάνο γέμισε… ομίχλη εν ώρα πτήσης

Σκηνές πανικού ανάμεσα στους επιβάτες

το σκηνικό που επικράτησε μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους

Τρόμος επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης των American Airlines, όταν αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από το Μαϊάμι στην Κόστα Ρίκα γέμισε ξαφνικά… ομίχλη. 

Λίγο μετά την απογείωση, η καμπίνα του αεροσκάφους άρχισε να γεμίζει με… καπνό, πανικοβάλλοντας τους επιβάτες, αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε ο καπνός ήταν… ομίχλη. 

 

 

Όπως έγινε γνωστό η ομίχλη στην καμπίνα δημιουργήθηκε γιατί ο αέρας του κλιματισμού ήρθε σε επαφή με τον θερμό και υγρό αέρα στην ατμόσφαιρα γιατί το πλήρωμα άνοιξε τις πόρτες του αεροσκάφους. Μάλιστα εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας είπε ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. 

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Νικαράγουα, ενώ οι επιβάτες έζησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία, αφού έκαναν πάνω από δέκα ώρες για να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις, με αρκετούς να διαμαρτύρονται για τη μεγάλη καθυστέρηση σε αεροδρόμιο της Νικαράγουα, ενώ ο πιλότος θέλησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και κάνοντας χιούμορ είπε πως το σκηνικό μέσα στο αεροσκάφος θύμιζε… Halloween. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top