Το άγριο βλέμμα του Ερντογάν σε καστανά - Το βίντεο που έχει γίνει viral

Άκουσε την τιμή του κάστανου και έμεινε έκπληκτος!

Άφωνος έμεινε ένας καστανάς στην Κωνσταντινούπολη όταν είδε φάντη μπαστούνι τον Ταγίπ Ερντογάν στον πάγκο του. 

Ο Τούρκος πρόεδρος θέλησε να δείξει ότι είναι κοντά στον λαό  και για αυτό τον λόγο βγήκε στον δρόμο, όπου περπάτησε στην οδό του Πέραν, ενώ έκανε βόλτα και με το τραμ. 

Κάποια στιγμή θέλησε να αγοράσει κάστανα για τον ίδιο και τη συνοδεία του!  Τότε σταμάτησε σε έναν πάγκο, γέμισε όχι ένα αλλά... πέντε σακουλάκια και ζήτησε από τον καστανά να του πει πόσο κοστίζουν. 

«Τίποτα δεν χρωστάτε πρόεδρε» του απάντησε ο καστανάς με τον Τούρκο Πρόεδρο να του λέει: «Τι λες τώρα, δεν γίνεται! Μου έδωσες πέντε σακουλάκια κάστανα και θα μου πεις την κανονική τους τιμή!».

«Εγώ σας έδωσα 700 γραμμάρια και κάνουν 70 λίρες» απάντησε ο καστανάς με… τρεμάμενη φωνή με τον Τούρκο πρόεδρο να θέλει να μάθει την τιμή του κιλού. 

«Πόσο πουλάς το κιλό;» ρώτησε τον πλανόδιο πωλητή για να λάβει την απάντηση «100 λίρες». Ο Τούρκος πρόεδρος έδειξε έκπλητος αλλά τελικά έβγαλε το πορτοφόλι του και πλήρωσε. 

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη, η τιμή των καστάνων έχει αυξηθεί περίπου 80% μέσα στον τελευταίο χρόνο. Αν και οι 100 λίρες τον κιλό μάλλον ήταν «ειδική τιμή» για τον πρόεδρο, δεν παύει να είναι υψηλή, κάτι που πιθανόν προκάλεσε αυτήν την παράξενη αντίδραση από τον Ερντογάν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top