Μικρή Μαντλίν: Ένας παιδόφιλος τουρίστας ύποπτος για την απαγωγή της

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρούλας από την Scotland Yard

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία και οι πληροφορίες που εξετάζουν οι πορτογαλικές αρχές και η Scotland Yard σχετικά με την απαγωγή και εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν πριν από 12 χρόνια. 

Πηγή της βρετανικής υπηρεσίας αποκάλυψε πως το διάστημα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν τον Μάρτιο του 2007 από παραθεριστικό θέρετρο, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της, στο ίδιο θέρετρο βρισκόταν ως τουρίστας, γνωστός παιδόφιλος, το όνομα του οποίου όμως δε δόθηκε στη δημοσιότητα, καθώς θεωρείται ύποπτος και όχι ένοχος. 

«Η μικρή Μαντλίν ζει μαζί με τους απαγωγείς της στην Πορτογαλία»

Ήδη τόσο η Scotland Yard, όσο και οι πορτογαλικές αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στο συγκεκριμένο πρόσωπο, συλλέγοντας πληροφορίες από πολλές πηγές και μάρτυρες. 

Απίθανο να βρεθεί η μικρή Μαντλίν - «Το πιο καλό μέρος να κρύψεις ένα πτώμα είναι εκεί που εξαφανίστηκε»

Ο ύποπτος παιδόφιλος βρισκόταν στο θέρετρο Praia da Luz την ίδια περίοδο με την οικογένεια της μικρής Μαντλίν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκείνες τις μέρες υπήρξαν αναφορές για άλλες 28 περιπτώσεις παρενόχλησης μικρών παιδιών. 

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν - Στη Φθιώτιδα ψάχνει το κοριτσάκι η Σκότλαντ Γιαρντ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παιδόφιλος, φορώντας μάσκα, εισέβαλλε στα δωμάτια παιδιών από την μπαλκονόπορτα, κάτι που ενδεχομένως να συνέβη και στην περίπτωση της μικρής Μαντλίν. 

Σε αναμμένα κάρβουνα οι γονείς της Μαντλίν: Στενεύουν τα περιθώρια για να βρεθεί ζωντανή ή νεκρή

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, την οποία επικαλείται η ιστοσελίδα Expresso, ο ύποπτος δεν είναι άγνωστος στις πορτογαλικές αρχές.

Ντοκιμαντέρ επίσης που προβλήθηκε στο Netflix ανέφερε ότι η βρετανική αστυνομία εξετάζει έναν ύποπτο παιδόφιλο, ο οποίος εισέβαλλε σε ιδιοκτησίες Βρετανών στο θέρετρο της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο των ερευνών για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν Μακάν. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για τη μικρή Μαντλίν: Λαθρέμποροι την πούλησαν σε πλούσια οικογένεια

Αν το σενάριο με τον ύποπτο παιδόφιλο επαληθευτεί, τότε πιθανόν οι αρχές να εντοπίσουν τον απαγωγέα της μικρής και να μάθει οι οικογένειά της κάτι σχετικά με την τύχη του παιδιού της, βάζοντας τέρμα στον 12χρονο εφιάλτη που βιώνουν. 

«Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού»-Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από την νταντά της μικρής Μαντλίν

Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανικά μέσα, το γεγονός ότι η αστυνομία της Πορτογαλίας ζήτησε και πήρε επιπλέον κονδύλια για να συνεχιστούν οι έρευνες δείχνει πως έχει βρεθεί κάτι πολύ σημαντικό. 

«Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στο να μάθει τι έχει συμβεί στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, ωστόσο δεν είναι αισιόδοξη πως το κορίτσι είναι ζωντανό», αναφέρουν πορτογαλικά μέσα. 

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν! «Έφυγε από το δωμάτιο για να ψάξει τους γονείς της»

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2007 η τετράχρονη τότε Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το δωμάτιο του τουριστικού θερέτρου όπου κοιμόταν, την ώρα που οι γονείς της δειπνούσαν στο εστιατόριο. 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αρχικά υποπτεύθηκαν ότι οι γονείς είχαν κάνει κακό στο παιδί τους, κάτι που δεν αποδείχθηκε ποτέ. Οι έρευνες, που διαρκούν έως τώρα, προσανατολίζονται πλέον στην εκδοχή της απαγωγής της μικρούλας, ίχνη της οποίας δεν έχουν βρεθεί εδώ και δώδεκα χρόνια, παρά τις προσπάθειες τόσο των πορτογαλικών αρχών, όσο και της Scotland Yard. 

Οι γονείς της είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν την έρευνα και την αναζήτηση του παιδιού τους, που σήμερα, αν ζει, θα είναι 16 ετών μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι το χειρότερο που έχουν φανταστεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top