Φρικιαστικό έγκλημα! Έπνιξε,τεμάχισε κι έφαγε τα όργανα του αδελφού της

Δράστης μια 18χρονη και θύμα ένα 5χρονο αγόρι- Τελετή μαύρης μαγείας;

χέρια ματωμένα

Ανατριχίλα, φρίκη και σοκ προκαλεί το έγκλημα που έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με θύμα ένα 5χρονο και δράστη τη 18χρονη αδελφή του.  Η Karina Roque φέρεται να ομολόγησε ότι έπνιξε, αποκεφάλισε, τεμάχισε και έφαγε το πέος του αδελφού της! 

Η αστυνομία συνδέει το φρικιαστικό έγκλημα με τελετή μαύρης μαγείας καθώς όταν εντοπίστηκε η σορός του παιδιού ήταν περιτριγυρισμένη από αναμμένα κεριά. 

Το ακρωτηριασμένο κορμάκι  του Maycon Roque βρέθηκε από τη μητέρα του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι από το φρικιαστικό θέαμα. Το κεφάλι του παιδιού είχε μερικώς αποκεφαλισθεί, υπήρχαν πληγές με μαχαίρι στους καρπούς του, τα μάτια είχαν τρυπηθεί και τα πόδια του είχαν καεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Σάο Πάολο, η οποία κάνει λόγο για «πρωτοφανή τραύματα» η 18χρονη έπνιξε με μαξιλάρι τον 5χρονο και μετά τον τεμάχισε.  

Το χρονικό 

Η μητέρα τους είχε βγει για ψώνια και είχε αφήσει τον 5χρονο υπό την επίβλεψη της μεγάλης του αδελφής. Όταν επέστρεψε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Τότε κάλεσε τον γαμπρό της να τη βοηθήσει. Όταν έσπασαν την πόρτα, είδαν την απόλυτη φρίκη. Η μητέρα τους έπεσε λιπόθυμη στο έδαφος. Η 18χρονη προσπάθησε να ξεφύγει και ήταν τόσο επιθετική που τραυμάτισε τον θείο της και δάγκωσε ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας, πριν τη σταματήσουν οι συγγενείς. 

Οι έρευνες στο σπίτι έδειξαν ένα καμένο κινητό τηλέφωνο, μια κάρτα μνήμης και μια μικρή ποσότητα μαριχουάνας στο σπίτι.

«Διερευνούμε εάν το παιδί σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ενός είδους διάβολου λατρευτικού τελετουργικού. Θέλουμε να μάθουμε αν ο κατηγορούμενος είχε συνδέσμους σε κοινωνικά δίκτυα με  ομάδα σατανιστών ή μαύρης μαγείας και αν ενθαρρύνθηκε ή την υποκινούσε κάποιος να διαπράξει το έγκλημα. Θα υποβληθεί επίσης σε εξετάσεις για να φανεί αν είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών» δήλωσε ντετέκτιβ που διερευνά την υπόθεση. 

Τα μέλη της οικογένειας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι κατά την εφηβική της ηλικία δεν είχε ικανένα πρόβλημα, ήταν ήσυχη και  «πάντα φρόντιζε τον αδελφό της».

Το αγοράκι κηδεύτηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Η 18χρονη κρατείται στην απομόνωση στις γυναικείες φυλακές Votorantim στο Σάο Πάολο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top