Θρίλερ στο Λονδίνο - Πέντε επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε τέσσερις μέρες

Ψυχασθενής δράστης ή τυχαία περιστατικά;

άγνωστος που κρατά μαχαίρι

Το πέμπτο κατά σειρά μαχαίρωμα –μέσα σε 4 μέρες- σημειώθηκε στην περιοχή Έντμοντον του Λονδίνου. Ένας 30χρονος άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τη μαχαιριά που δέχτηκε από άγνωστο, στον δρόμο Fairfield, στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Δεν υπήρξαν συλλήψεις για το μαχαίρωμα καθώς η αστυνομία αναζητά τον δράστη, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ψηλός, πάρα πολύ αδύνατος, μαύρος άνδρας που φορά κουκούλα.

Το σημείο της τελευταίας επίθεσης απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο όπου τα άλλα τέσσερα άλλα θύματα μαχαιρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν και να κλείνονται στα σπίτια τους, ειδικά τις βραδινές ώρες. Η Scotland Yard δήλωσε σήμερα ότι δε "συνδέεται επίσημα" η τελευταία επίθεση με τις άλλες τέσσερις άλλους που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι το σημείο του συμβάντος και ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση είναι παρόμοια.

Πέντε επιθέσεις σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών

Σάββατο, 19:00 : 45χρονη μαχαιρώθηκε στην πλάτη από άνδρα στην οδό Aberdeen Road. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. 

Ξημερώματα Κυριακής, 00:15: Άνδρας μαχαιρώνεται στο Park Avenue, σε απόσταση μόλις δέκα με τα πόδια, από το πρώτο περιστατικό. Η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.

Κυριακή, 03:55: 23χρονος μαχαιρώνεται στην οδό Silver Street και τον εντοπίζουν λίγα χλμ παρακάτω έξω από σταθμό του μετρό. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Κυριακή 09:43: Άνδρας μαχαιρώνεται στην πλάτη στην οδό Brettenham Road. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η ζωή του διατρέχει κίνδυνο.

Δευτέρα, 05:05: 30χρονος μαχαιρώθηκε στην οδό Fairfield Road, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top