Video: Πήδηξε φράχτη για να βγάλει selfie με τζάγκουαρ και της επιτέθηκε

Γράπωσε το χέρι της με τα σαγόνια του και δεν το άφηνε

Μοιραία στάθηκε η κίνηση μίας γυναίκας σε ζωολογικό κήπο της Αριζόνα να σκαρφαλώσει τον προστατευτικό φράχτη, προκειμένου να βγάλει selfie με ένα…θηλυκό τζάγκουαρ.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Το άγριο ζώο της επιτέθηκε, γραπώνοντας με τα σαγόνια του το χέρι της. Η 30χρονη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει πανικόβλητη, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου αλλά και πολλοί επισκέπτες.

«Είδα την κοπέλα να βρίσκεται στον φράχτη με το ένα της χέρι παγιδευμένο μέσα στα σαγόνια του τζάγκουαρ. Στεκόμουν από πίσω της αλλά απέφυγα να την τραβήξω. Μπορούσα να διακρίνω τα δόντια του ζώου μπηγμένα μέσα στη σάρκα της» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο CNN.

Σε μία προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή του τζάγκουαρ, μία γυναίκα έριξε ένα μπουκάλι με νερό μέσα στο κλουβί. Έτσι το άγριο ζώο πήγε να δει τι είναι και άφησε ελεύθερο το χέρι του θύματος.

«Την σπρώξαμε προς τα πίσω και τότε η κοπέλα κατέρρευσε» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας πως η νεαρή γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο καθώς και ότι το χέρι της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

«Συγγνώμη» ζήτησε το θύμα από τον ζωολογικό κήπο

Η 30χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς τα τραύματά της αν και σοβαρά δεν ήταν ικανά να της προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Μάλιστα επέστρεψε στον ζωολογικό κήπο, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά και για την «κακή δημοσιότητα» που πήρε μετά το περιστατικό. «Νιώθω απαίσια» είπε, παραδεχόμενη το λάθος της.

Με ανακοίνωσή του, ο ζωολογικός κήπος αναφέρθηκε στο περιστατικό και ξεκαθάρισε πως «σε καμία περίπτωση το ζώο δε βρέθηκε έξω από το κλουβί του. Σας παρακαλώ πρέπει να κατανοήσετε το λόγο που τοποθετούνται οι ειδικοί φράχτες».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε αλλά και τις ανησυχίες που εξέφρασαν πολλοί ότι το τζάγκουαρ ίσως θανατωθεί μετά την επίθεση, ο ζωολογικός κήπος εξέδωσε νέα ανακοίνωση, αναφέροντας:

«Μπορούμε να σας υποσχεθούμε πως τίποτα δεν θα συμβεί στο τζάγκουάρ μας. Είναι ένα άγριο ζώο και υπήρχε περίφραξη προκειμένου οι επισκέπτες μας να είναι ασφαλείς. Δεν είναι λάθος του άγριου ζώου όταν κάποιος περνά την περίφραξη».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top