Επτάχρονος αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε το bullying

Είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του σε επιστολή που έστειλε στη δασκάλα του

Ο μικρός Jack

Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όταν ένα επτάχρονο αγοράκι έδωσε τέλος στη ζωή του μετά το ανελέητο bullying που δεχόταν από συμμαθητές του. 

Ο μικρός Jack από νωρίς είχε διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή και αντιμετώπιζε συνέχεια στο σχολείο του τα πειράγματα και τη σκληρότητα των συμμαθητών του. 

Στην αρχή λόγω των κρίσεων πανικού που πάθαινε τα άλλα παιδιά της τάξης του τον αποκαλούσαν «τρελό» και τον πείραζαν. Μετά όμως η λεκτική βία έγινε σωματική και όταν ήταν στη Δευτέρα Δημοτικού άρχισε να βιώνει έναν αβάσταχτο εφιάλτη. 

Ο μικρός Jack δεν άντεξε το bullying κι έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία επτά ετών - φωτογραφία: jack.wilkinson.kids/Instagram

Ήταν τόσο άγριο το bullying που υπέμενε, που άφηνε σημειώματα στο δωμάτιό του, γράφοντας «Σε παρακαλώ Θεέ μου πάρε με μαζί σου».

Όπως είπε η μητέρα του στην Daily Mail όταν ήταν επτά ετών επέστρεφε από το σχολείο κλαμένος, καθώς οι συμμαθητές του τον χτυπούσαν και τον κορόιδευαν. 

Μια μέρα κάποιοι νταήδες τον χτυπούσαν επί δέκα ολόκληρα λεπτά, ενώ τον κάρφωσαν με πλαστικό πιρούνι στην πλάτη. 

Είχε μελανιές στο σώμα του, δεν μπορούσε να περπατήσει καλά καλά και έγραψε στο μαξιλάρι του «δε θέλω να ζήσω πια».

Όταν μετά από μερικές εβδομάδες επέστρεψε στο σχολείο άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στη δασκάλα του, όμως εκείνη δεν πρόλαβε να τον σώσει. 

Ο μικρούλης Jack δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του, μόλις στην ηλικίας των επτά ετών. 

Οι γονείς του αποφάσισαν να τυπώσουν κάποιες από τις ζωγραφιές που είχε κάνει σε μπλουζάκια και να τις πουλήσουν, ώστε να μαζευτούν χρήματα για τη γραμμή βοήθειας Kid’s Helpline για τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα bullying. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top