«Ήρωας της αντίστασης» ο 11χρονος που αποκοιμήθηκε στην ομιλία του Τραμπ

Ποιος είναι ο Τζόσουα Τραμπ που έγινε viral

«Ήρωα της αντίστασης» αποκαλούν στα social media τον 11χρονο Τζόσουα Τραμπ, ο οποίος αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού Προέδρου για την κατάσταση του έθνους.

Το αγόρι δεν έχει καμία σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ, πέρα από το κοινό τους επίθετο. Λόγω αυτού, είχε δεχτεί ανελέητο bullying επί μήνες στο σχολείο του.

Η Μελάνια Τραμπ καλωσορίζει τον 11χρονο Τζόσουα. Φωτογραφία: J. Scott Applewhite/Associated Press

Τα βάσανά του είχαν φτάσει μέχρι τ΄αυτιά της Μελάνια Τραμπ. Έτσι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποφάσισε να καλέσει τον Τζόσουα, να παρακολουθήσει την ομιλία του συζύγου της ενώπιον του Κογκρέσου την Τρίτη το βράδυ, κάνοντάς του μια τιμή που επιφυλάσσεται στις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες της αμερικανικής κοινωνίας των πολιτών.

Έλα όμως που η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ που ξεκίνησε μετά τις 21:00 και κράτησε μιάμιση ώρα, παραήταν βαρετή για τον 11χρονο Τζόσουα, ο οποίος δεν τα κατάφερε και αποκοιμήθηκε.

O Τζόσουα Τραμπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ.Φωτογραφία: J. Scott Applewhite/Associated Press

Φορώντας το λευκό του πουκάμισο και την μαυρόασπρη γραβάτα του, καθισμένος πολύ κοντά στη Μελάνια Τραμπ, ο Τζόσουα «πάλεψε» με τον «Μορφέα» αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στην αγκαλιά του.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα social media και ο 11χρονος μέσα σε χρόνο dt έγινε viral, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν «σύμβολο της αντίστασης».

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.Φωτογραφία: J. Scott Applewhite/Associated Press

«Ο Τζόσουα Τραμπ είναι ο μόνος καλός Τραμπ», σχολίασε κάποιος στο Ίντερνετ, ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε:

«Ο Τζόσουα είναι ένα χαριτωμένο παιδί που κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας πολύ μεγάλης και πολύ βαρετής ομιλίας. Μήπως είναι ο καλύτερος να φέρει το επώνυμο Τραμπ; Πολύ πιθανό».

Η ιστορία του Τζόσουα Τραμπ 

Ο 11χρονος μετά την καζούρα που δεχόταν επί μήνες από τους συμμαθητές του λόγω του επωνύμου του, αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο του και έφτασε στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και να αλλάξει επώνυμο.
Η ιστορία του έγινε γνωστή και στον Λευκό Οίκο, με τη Μελάνια Τραμπ να τον καλεί στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να τον κάνει σύμβολο του αγώνα της για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.

Με κορόιδευαν πολύ», εκμυστηρεύτηκε ο 11χρονος μιλώντας στην εκπομπή «Inside Edition» τον Δεκέμβριο. «Μου έλεγαν: Είσαι συγγενής του Τραμπ; Και τους απαντούσα: πιστεύετε ότι θα ήμουν εδώ αν ήμουν συγγενής του;»

Οι γονείς του αποφάσισαν ακόμη και να τον πάρουν από το σχολείο το 2017 και να συνεχίσει με κατ'οίκον διδασκαλία για έναν χρόνο, προτού τον ξαναγράψουν  όταν ήταν να αρχίσει το γυμνάσιο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top