Εντόπισαν πτώμα στο κουφάρι του αεροσκάφους που έπεσε σε λιμνοθάλασσα

Μακάβριο εύρημα από τους δύτες

Το πτώμα ενός επιβάτη βρέθηκε μέσα στο αεροσκάφος, το οποίο προσθαλασσώθηκε σε λιμνοθάλασσα στην Μικρονησία. 

Το αεροσκάφος, Boeing 737 – 800 της εταιρείας Air Niugini προσπάθησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Γουένο στη Μικρονησία, όμως ο κυβερνήτης δεν τα κατάφερε και πριν προσεδαφιστεί έπεσε στη λιμνοθάλασσα Τσουκ και άρχισε να βυθίζεται. 

Τρόμος στον αέρα: Αεροσκάφος προσθαλασσώθηκε σε λιμνοθάλασσα

Αρχικά η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τόσο οι 35 επιβάτες, όσο και τα 12 μέλη του πληρώματος είναι σώα και απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος. Ωστόσο δύτες που εξέταζαν το κουφάρι του αεροσκάφους εντόπισαν τη Δευτέρα τη σορό ενός επιβάτης. 

«Προς μεγάλη μας λύπη, το πτώμα ενός επιβάτη βρέθηκε από δύτες καθώς συνέχιζαν τις έρευνές τους στο κουφάρι του αεροσκάφους και γύρω από αυτό, στη λιμνοθάλασσα Τσουκ», τόνισε ο Ταχαουάρ Ντουράνι, γενικός διευθυντής της Air Niugini.

Επίσης σύμφωνα με κυβερνητική πηγή εννιά άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τους οποίους οι τέσσερις σοβαρά. 

Μικρονήσιοι ερευνητές εργάζονται από κοινού με τις αρχές των ΗΠΑ και της Παπούας Νέας Γουινέας για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

«Οι μετεωρολογικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες, με σφοδρές βροχοπτώσεις και μειωμένη ορατότητα», είχε υπογραμμίσει η αεροπορική εταιρεία την Παρασκευή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top