Χειρουργός και η σύντροφός του νάρκωσαν και βίασαν πάνω από 100 γυναίκες

Χρησιμοποιούσαν το όμορφο παρουσιαστικό τους ώστε να τις δελεάσουν

ζευγάρι καλιφόρνια βιασμοί

Για τον βιασμό περισσότερων από 100 γυναικών κατηγορείται ένα ζευγάρι στην Καλιφόρνια.

Ο 38χρονος ορθοπεδικός χειρουργός, Grant William Robicheaux, και η 31χρονη σύντροφός του, Cerissa Laura Riley, που εργαζόταν ως καθηγήτρια, φέρονται να χρησιμοποιούσαν το ωραίο τους παρουσιαστικό ώστε να προσελκύουν τα ανυποψίαστα θύματά τους.

Στη συνέχεια, τα οδηγούσαν στο διαμέρισμα του χειρουργού όπου τα νάρκωναν με αλκοόλ και άλλες ουσίες και στη συνέχεια τα βίαζαν.

Ο 38χρονος χειρουργός Grant William Robicheaux

Η υπόθεση ήρθε στο φως το 2016 από δύο γυναίκες που ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματά τους.

Η πρώτη ανέφερε πως όλα συνέβησαν τον Απρίλιο του 2016. Υποστηρίζει πως συνάντησε το ζευγάρι σε ένα εστιατόριο στην παραλία του Newport. Την προσκάλεσαν σε ένα πάρτι και στη συνέχεια πήγαν όλοι μαζί στο διαμέρισμα του 38χρονου. Εκεί ισχυρίζεται ότι αφού της έδωσαν ναρκωτικά, τη βίασαν, χωρίς εκείνη να μπορεί να αντισταθεί καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Μια μέρα μετά το περιστατικό, πήγε στην αστυνομία και το κατήγγειλε. Σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν στο σώμα της πολλά είδη ναρκωτικών.

Τον Οκτώβριο του 2016, μια ακόμα γυναίκα αναφέρει ότι ήπιε αλκοόλ μαζί με το ζευγάρι και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Υποστηρίζει ότι τη μετέφεραν στο διαμέρισμά του και την κακοποίησαν σεξουαλικά με σκοπό τον βιασμό. Ξύπνησε όμως και άρχισε να ουρλιάζει υστερικά, με αποτέλεσμα ένας γείτονας να καλέσει την αστυνομία.

Η 31χρονη καθηγήτρια σύντροφός του, Cerissa Laura Riley

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 38χρονου, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες παράνομων ναρκωτικών, δύο τουφέκια που κατείχε παράνομα χωρίς να τα έχει δηλώσει και τέσσερα πυροβόλα.

Στο κινητό του τηλέφωνο επίσης, υπάρχουν χιλιάδες video και φωτογραφίες στα οποία γυναίκες φαίνονται να είναι τόσο ναρκωμένες, που δε μπορούν ούτε να κουνηθούν ώστε να αντισταθούν στο ζευγάρι.

Στον χειρουργό και την καθηγήτρια σύντροφό του, αποδόθηκαν κατηγορίες μεταξύ άλλων για βιασμό με τη χρήση ναρκωτικών, στοματικής συνουσίας με αναισθησία, κατοχής ναρκωτικών, και παράνομης οπλοκατοχής.

Ο 38χρονος αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 40 χρόνων, ενώ η σύντροφός του είναι αντιμέτωπη με ποινή 30 ετών και 8 μηνών.

Οι ίδιοι μέσω του δικηγόρου τους αρνούνται τα πάντα και υποστηρίζουν πως γνώριζαν εδώ και καιρό τις κατηγορίες και πως θα τις καταρρίψουν με την πρώτη ευκαιρία στο δικαστήριο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top