Νέο παραλήρημα από Τούρκο εθνικιστή ηγέτη: «Θέλει ξυλοφόρτωμα η Ελλάδα»!

Δείτε το βίντεο

Σε νέο ανθελληνικό παραλήρημα επιδίδονται Τούρκοι εθνικιστές ηγέτες, απειλώντας ανοιχτά την Ελλάδα. 

Ταυτόχρονα, νέα επίθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη εξαπολύει στενός συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα των "8" Τούρκων στρατιωτικών. 

Την ίδια στιγμή, από τις Θερμοπύλες, ο Προκόπης Παυλόπουλος στέλνει ηχηρό μήνυμα ενότητας στα εθνικά θέματα.

Ξεπερνώντας κάθε όριο, ο Πρόεδρος του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος της «Μεγάλης Ενότητας» κατηγορεί θρασύτατα τη χώρα μας ότι προκαλεί και γι' αυτό χρειάζεται… ξυλοφόρτωμα:

«Επιχειρεί να εισβάλει στην Κύπρο, εμείς κλάδο ελαίας, παραβιάζει τα εγχώρια ύδατα στο Αιγαίο, εμείς κλάδο ελαίας. Κατά την γνώμη μου πια η Ελλάδα δεν δικαιούται κλάδο ελαίας , κατά την γνώμη μου είναι θέμα ξύλου, χρειάζεται ένα καλό ξυλοφόρτωμα. Αυτό της πρέπει». 

Ο ακροδεξιός πολιτικός απειλεί την Ελλάδα με κύματα μεταναστών, θυμίζει την καταστροφή της Σμύρνης και προχωρεί ακόμα παραπέρα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχιζόμενες στην Κύπρο εργασίες και τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων στο Αιγαίο, η Τουρκία πλέον έχει δικαίωμα να δώσει κάθε είδους απάντηση στην Ελλάδα».

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Αλλά και ο στενός συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν και πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγίς, βρήκε νέα ευκαιρία να επιτεθεί στη χώρα μας. 

«Η στάση της ελληνικής δικαστικής εξουσίας σχετικά με τους οκτώ γκιουλενιστές τρομοκράτες, στους οποίους έχει χορηγηθεί ένα ασφαλές καταφύγιο στην Ελλάδα, είναι δηλητηριώδης και καταστρέφει τα κίνητρα όσων αισιοδοξούν και στις δύο πλευρές.»

 


Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top