Αιματηρή ομηρία στο Λος Άντζελες

Ένοπλος οχυρώθηκε σε σουπερμάρκετ και σκότωσε μια γυναίκα

Λος Άντζελες ομηρία

Οπλισμένος άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε ανοίξει πυρ εναντίον της γιαγιάς του και μιας άλλης γυναίκας, οχυρώθηκε το Σάββατο μέσα σε ένα σουπερμάρκετ στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, όπου σκότωσε μια άλλη γυναίκα προτού συλληφθεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Είχε έναν οικογενειακό καυγά κατά τον οποίο άνοιξε πυρ εναντίον της γιαγιάς του και μιας άλλης γυναίκας που βρισκόταν εκεί», δήλωσε ο αστυνομικός Μπάρι Μοντγκόμερι σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Λος Άντζελες ομηρία 1

«Ο ύποπτος διέφυγε στη συνέχεια από εκεί με το αυτοκίνητο της γιαγιάς του, παίρνοντας μαζί του την άλλη γυναίκα», και μπήκε μετά την καταδίωξή του από την αστυνομία σε ένα σουπερμάρκετ, όπου και οχυρώθηκε έπειτα από «ανταλλαγή πυρών στην οποία ενεπλάκη ένας αστυνομικός», πρόσθεσε ο Μοντγκόμερι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια νεαρή γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σουπερμάρκετ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον ύποπτο. Η γυναίκα αυτή δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη.

«Με λύπη σας ενημερώνω ότι υπήρξε ένας θάνατος μέσα στο κατάστημα, μια γυναίκα», δήλωσε ο δήμαρχος Έρικ Γκαρσέτι, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Λος Άντζελες ομηρία 2

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει στο Twitter ότι «παρακολουθεί από πολύ κοντά» το περιστατικό.

Ο ύποπτος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι 28 χρονών παραδόθηκε έπειτα από τρεις ώρες κρίσιμων διαπραγματεύσεων που είχε μαζί του η αστυνομία, ενώ μέσα στο κατάστημα στο οποίο είχε οχυρωθεί βρίσκονταν εκείνη την ώρα περίπου 40 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Η γυναίκα που είχε πάρει μαζί του στο αυτοκίνητο, το οποίο τράκαρε προτού οχυρωθεί μέσα στο σουπερμάρκετ, έχει διακομιστεί σε τοπικό νοσοκομείο. Εκτιμάται ότι τραυματίστηκε και αναγκάστηκε από τον ύποπτο να μπει στο αυτοκίνητο αφού αυτός πυροβόλησε τη γιαγιά του.

Η γιαγιά δέχθηκε αρκετούς πυροβολισμούς και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, κατέληξε η αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top