Νέο βίντεο από τα εγκλωβισμένα παιδιά σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη

Γιατροί τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες

Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από τη σπηλιά, όπου έχουν εγκλωβιστεί 12 παιδιά με τον προπονητής τους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά την επιχείρηση εντοπισμού τους που κράτησε δύο εβδομάδες και είχε τελικά αίσιο τέλος. 

Ταϊλάνδη1

Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το πρωί της Τετάρτης, από το πολεμικό ναυτικό της Ταϊλάνδης φαίνονται τα παιδιά και ο προπονητής τους καταπονημένα, αλλά αρκετά πιο ήρεμα σε σχέση με το πρώτο βίντεο από τη στιγμή του εντοπισμού τους. 

Ταϊλάνδη2

Τα αγόρια χτυπούν τα χέρια τους παλαμάκια και ακούγονται να λένε τα ονόματά τους και να ευχαριστούν τους διασώστες τους. 

Τα παιδιά είναι καλυμμένα με θερμαντικές κουβέρτες και ένας διασώστης τους παρέχει τις πρώτες βοήθειες, περιποιείται τα τραύματά τους και φαίνονται κάποια από αυτά να κοιμούνται, άλλα να χαμογελούν και άλλα να κάνουν γκριμάτσες. 

Ταϊλάνδη3

Μέχρι στιγμής τα αγόρια δεν έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς τους, όμως οι νέες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στις οποίες τα  παιδιά δείχνουν να είναι καλά, τους καθησυχάζει. 

Ταϊλάνδη4

Οι αρχές μάλιστα έστειλαν ένα τηλέφωνο στη σπηλιά, όπου είναι τα παιδιά, αλλά το κάλυμμά του καταστράφηκε από τα κύματα και το νερό, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 

Ταϊλάνδη5

Τέλος συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των παιδιών και του προπονητή τους, οι οποίες όμως μπορεί να διαρκέσουν ακόμα και τέσσερις μήνες. 
 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top