Τα πατέ της οικογένειας Ζάεφ δοκίμασε ο Τσίπρας στο Οτέσοβο της ΠΓΔΜ

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο δωροδοκίας ο Ζάεφ

O Ζόραν Ζάεφ διατηρεί εταιρία τροφίμων με παραδοσιακά προϊόντα τα οποία όλα τα ονομάζει ¨μακεδονικά¨.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Οτέσοβο δοκιμάζει  με σπιτικό ψωμί -  τρεις παραδοσιακές λιχουδιές από την οικογενειακή επιχείρηση Ζάεφ, ΜΑΜAS. Σπιτικά πατέ από ντομάτες, μελιτζάνες και κόκκινες γλυκές πιπεριές. Οι Σκοπιανοί τα προτιμούν  σε όλα τα επίσημα δείπνα.

Η κόρη του  Αλεξάνδρα είναι η πριγκίπισσα της σάλτσας.  Οι αλοιφές τους φτιάχνονται από αγνό ελαιόλαδο. Φυλάσσονται για ένα διάστημα σε κενό αέρος, μέσα σε γυάλινα βάζα. Εδώ και 7 χρόνια προωθούν τα προϊόντα τους ως  μακεδονικά.

Άραγε η επιτροπή που αποφασίστηκε να συσταθεί για να εξετάσει τα εμπορικά σήματα Ελλάδας - FYROM, θα εξετάσει και τα προιόντα της εταιρίας του Ζάεφ; Το πατέ της μαμάς του σκοπιανού πρωθυπουργού πάντως είναι το πιο γνωστό. Περιέχει  ψητή κόκκινη πιπεριά, ψητή μελιτζάνα, ηλιέλαιο, θαλασσινό αλάτι. Τώρα η οικογένεια Ζάεφ κάνει την ανατροπή με πατέ από τυρί.

Η δεσποινίς Ζάεβα, η πανέμορφη κόρη, τα προωθεί στους θαυμαστές της στο Instagram . Τα διαφημίζει  επίσης στην αμερικανική τηλεόραση, από το channel 7.

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο δωροδοκίας ο Ζάεφ

Οι λογαριασμοί του Ζάεφ όμως δεν γεμίζουν μόνο από τα πατέ. Όταν ήταν δήμαρχος της πόλης Στρώμνιτσα το 2015, κατηγορήθηκε ότι   πήρε μίζα 160.000 ευρώ για να προωθήσει τα συμφέροντα ενός επιχειρηματία. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κατακτήσει την πρωθυπουργία. Το Μάιο του 2018 το δικαστήριο τον αθώωσε.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top