Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική συνάντηση Τραμπ - Γιονγκ Ουν

Οι άνδρες της ασφάλειας του Κιμ και η τούρτα έκπληξη για τον Αμερικανό Πρόεδρο

Η παγκόσμια κοινότητα έχει το βλέμμα στραμμένο στην ιστορική συνάντηση της 12ης Ιουνίου, του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη.

Οι άνδρες της ασφάλειας του Κιμ Γιονγκ τρέχουν δίπλα από τη λιμουζίνα του Βορειοκορεάτη ηγέτη σχηματίζοντας ανθρώπινη ασπίδα για να προστατεύσουν τον αφέντη τους. Μια εικόνα γνώριμη από την επίσκεψη του στη Νότια Κορέα.

Από την άλλη, φρουρός του Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται καθισμένος στο πορτ παγκάζ ενός SUV της αμερικανικής αποστολής.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΕΝΤΟΖΑ

Προστατευτικά κιγκλιδώματα έχουν στηθεί στο άλλοτε "Νησί του Θανάτου", όπως ονομαζόταν το τουριστικό θέρετρο Σεντόζα στη Σιγκαπούρη.

Στο ξενοδοχείο Capella και το δωμάτιο 112, οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.

ΤΟΥΡΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Δυο ημέρες μετά την κρίσιμη σύνοδο, ο Ντόναλντ Τραμπ κλείνει τα 71 και ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης του έκανε ένα μικρό πάρτι έκληξη αναγκάζοντάς τον να σβήσει τα κεράκια μακριά από τη Μελάνια, ενώ ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε νυχτερινή ντόλτσε βίτα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΝΟΣ

Όλοι μαζί και ο Τραμπ μόνος του. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο της χρονιάς που έκανε τον μεγαλόσωμο Τραμπ να φαίνεται τόσο μικρός απέναντι στους άλλους ηγέτες.

Η Άγκελα Μέρκελ στέκεται με τα χέρια ακουμπισμένα επάνω στο τραπέζι, δείχνοντας όχι μόνο ότι είναι εξαγριωμένη, αλλά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Απέναντί της ο Αμερικανός πρόεδρος, με τα χέρια σταυρωμένα σε θέση άμυνας και ελαφρύ μειδίαμα που υποδηλώνει ότι μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

 «Δε μπορούμε να αφήσουμε τους φίλους ή τους εχθρούς μας να μας εκμεταλλεύονται άλλο στο εμπόριο» έγραψε στο twitter o Τραμπ

«Έκανα λόγο για κάτι απογοητευτικό κάτι που είναι πολύ για μένα. Μπορώ να πω ακόμη και καταθλιπτικό» είπε η Μέρκελ.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΡΑΜΠ: "ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΝΤΟ"

Αντί για κοινό ανακοινωθέν, οι G7 κατέληξαν σε κείμενο συμπερασμάτων με την πλευρά του Τραμπ να επιτίθεται κατά μέτωπο στον Καναδό πρωθυπουργό.

«Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση για κάθε ηγέτη, ο οποίος μπαίνει σε διπλωματία κακής πίστης με τον Ντόναλντ Τραμπ» είπε ο συνεργάτης του Τραμπ.

Για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον Ντόναλντ Τουσκ. «Υπάρχει πάντα ειδική θέση στον παράδεισο για τον Τζάστιν Τριντό. Ευχαριστούμε Καναδά για την εξαιρετική διοργάνωση των G7!»

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top