Γαλλία: Τόνοι λάσπης και ένας νεκρός από τη νεροποντή που έπληξε τη Νορμανδία

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Ο καιρός τρελάθηκε στη Γαλλία. Μετά από αρκετό διάστημα καλοκαιρίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρέχει καταρρακτωδώς στα κεντρικά και βορειανατολικά της χώρας με αποτέλεσμα πολλές κατοικημένες περιοχές να πλημμυρήσουν. Εκτός από τις καταστροφές ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία. Την ίδια ώρα στο Παρίσι, στο αριστοκρατικό διαμέρισμα του Νειγί κυνηγούν το επικίνδυνο κουνούπι τίγρης  που φαίνεται να έχει αποικήσει την περιοχή.

Ζημιές και τόνοι λάσπης από τη νεροποντή που έπληξε τη νύχτα τη Νορμανδία.

Στην Αλσατία εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων αυτοκινητόδρομος έκλεισε όταν καλύφθηκε από τόνους λάσπης. Στο νομό Ερ, ένας 37χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από ορμητικά νερά. Η πυροσβεστική σε πολλές περιοχές της χώρας από χθες έχει δεχθεί εκατοντάδες κλήσεις για βοήθεια. 

Συνολικά 28 διαμερίσματα  τέθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε πορτοκαλί συναγερμό. Οι σφοδρές καταιγίδες και οι έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν.

Την ίδια ώρα στο σικ προάστιο του Παρισιού, Νειγί Σιρ Σειν βγήκαν στο κυνήγι. Το κουνούπι τίγρης έχει κατακλύσει την περιοχή δημιουργώντας πονοκέφαλο και προβληματισμό στις υγειονομικές αρχές.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top