Έριξε οξύ στον σύντροφό της κι εκείνος έβαλε τέλος στη ζωή του

Αθώα την έκρινε το δικαστήριο

Τον έλουσε με οξύ κι εκείνος αυτοκτόνησε

Αθώα έκρινε δικαστήριο του Μπρίστολ μια 48 από τη Νότια Αφρική, η οποία τον Σεπτέμβριο του 2015 τυφλωμένη από τη ζήλεια έριξε οξύ στον 29χρονο τότε σύντροφό της, με αποτέλεσμα εκείνος σχεδόν έναν χρόνο μετά να πάει σε κλινική ευθανασίας και να βάλει τέλος στη ζωή του.

(Η 48χρονη)

Όλα συνέβησαν όταν ο 29χρονος Ολλανδός της ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν γιατί γνώρισε μια άλλη γυναίκα. Εκείνη, τυφλωμένη από τη ζήλεια και την εκδικητική μανία, μπήκε στο ίντερνετ, έμαθε τα πάντα για τις συνέπειες του θειικού οξέος στο ανθρώπινο σώμα, αγόρασε ένα μπουκάλι κι έλουσε με αυτό τον 29χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Ο νεαρός υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα και παραμορφώθηκε εντελώς. Μετά την επίθεση είχε χάσει την όρασή του από το ένα μάτι, είχε ακρωτηριαστεί το ένα του πόδι και είχε μείνει παράλυτος από το λαιμό και κάτω.

(Το 29χρονο θύμα)

Η ζωή του είχε μετατραπεί σε έναν απίστευτο καθημερινό εφιάλτη. Για περισσότερο από έναν χρόνο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν τα πολλαπλά προβλήματα που προκλήθηκαν στην υγεία του από την επίθεση με το οξύ και τελικά μεταφέρθηκε σε έναν ξενώνα για παραπληγικά άτομα.

Δεν άντεξε όμως αυτή τη ζωή κι έτσι παρακάλεσε τον πατέρα του να τον μεταφέρει στο Βέλγιο σε μια κλινική ευθανασίας για να βάλει τέλος στον εφιάλτη του.

(Το κρεβάτι του ζευγαριού μετά από την επίθεση)

Παρ’ όλ’ αυτά το δικαστήριο του Μπρίστολ που συνεδρίασε χθες έκρινε ότι η επίθεση με οξύ από την 48χρονη δεν συνδέεται με τον θάνατο του νεαρού. Έτσι την αθώωσαν, αλλά την έκριναν ένοχη για επίθεση με χημικό όπλο από πρόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top