Επίθεση στη You Tube: Οργισμένη με την εταιρία η 39χρονη δράστης - Πυροβόλησε και τον σύντροφό της

Ο πατέρας της είχε ειδοποιήσει την αστυνομία ότι η κόρη του μισούσε την εταιρία και πως ίσως κατευθυνόταν προς τα γραφεία της

Ένοπλη επίθεση έγινε χθες από ακτιβίστρια στα κεντρικά της you tube στην Καλιφόρνια. Η γυναίκα τραυμάτισε τρεις ανθρώπους και στο τέλος αυτοκτόνησε. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο σύντροφός της.

Οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία έτρεχαν για να γλιτώσουν από το μένος της ακτιβίστριας Νασίμ Αγκντάμ. Οργισμένη με την εταιρεία και οπλισμένη με ένα περίστροφο των 9 χιλιοστών άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

«Με αποσύνδεσαν, με λογόκριναν στο Youtube και δεν είμαι η μόνη. Έτσι πρόσφατα επιτέθηκαν στο κανάλι μου» έλεγε η δράστης.

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί στα κεντρικά του Youtube

Κατάφερε να πυροβολήσει 30 ή 40 φορές πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό της, μετέδωσαν τα διεθνή μέσα.

Λέγεται πως πριν την εισβολή είχε καυγαδίσει άγρια με υπάλληλο της εταιρείας, ο οποίος της φώναζε: «Θες να με πυροβολήσεις;». Κι εκείνη το έκανε. Ο άντρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Λέγεται πως πρόκειται για τον σύντροφό της.

Ο πατέρας της είχε ειδοποιήσει την αστυνομία ότι η κόρη του μισούσε το Youtube και πως ίσως κατευθυνόταν προς τα γραφεία του.

Η Άγκνταμ, 39 ετών με καταγωγή από το Ιράν, περιέγραφε τον εαυτό της ως  ακτιβίστρια υπέρ των ζώων, χορτοφάγο bodybuilder, καλλιτέχνη, σκηνοθέτη, αθλήτρια και τραγουδίστρια.

Άλλες δυο γυναίκες τραυματίστηκαν από τα πυρά της ενώ η ίδια έδωσε τέλος στη ζωή της.

Νεκρή η γυναίκα που άνοιξε πυρ στα κεντρικά του YouTube στην Καλιφόρνια

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top