Συγκινητική ιστορία: Βρήκαν τη χαμένη τους κόρη μετά από 24 χρόνια

Δε σταμάτησαν ποτέ να προσπαθούν να την εντοπίσουν απ΄όταν την έχασαν σε ηλικία 3 ετών

Συγκινεί η ιστορία ενός ζευγαριού στην Κίνα, το οποίο κατάφερε να επανενωθεί με τη χαμένη του κόρη μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Ο Wang Mingqing και η σύζυγός του, Liu Dengying, διατηρούσαν πάγκο που πουλούσαν φρούτα στην πόλη Chengdu της νοτιοδυτικής Κίνας πριν από δύο δεκαετίες. Στις 8 Ιανουαρίου του 1994, το ζευγάρι απομακρύνθηκε για λίγο από τον πάγκο, προκειμένου να κάνει ρέστα. Όταν επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, η 3χρονη κόρη του, Qifeng, δεν ήταν πουθενά.

Για περισσότερους από 6 μήνες, το ζευγάρι αναζητούσε τη μικρή σε σπίτια και γειτονικές επαρχίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια. Το 2015, ο πατέρας αποφασίζει να γίνει ταξιτζής, με την ελπίδα ότι θα τη βρει. Σε διαδρομές που ξεπέρασαν συνολικά τις 200.000 χιλιομέτρων, παρέδωσε πάνω από 10.000 κάρτες στους επιβάτες του, ζητώντας τους βοήθεια.

Η ιστορία του πήρε διαστάσεις σε τοπικές εφημερίδες και ΜΜΕ.  Πολλοί Κινέζοι χρήστες του διαδικτύου, συμμετείχαν επίσης στην αναζήτηση, κοινοποιώντας φωτογραφίες και πληροφορίες για το κορίτσι που είχε χαθεί.

Την 1η Απριλίου του 2018,  η αστυνομία βρήκε μια κοπέλα που ζούσε στην επαρχία Jilin της βορειοανατολικής Κίνας, της οποίας η εξέταση DNA έδειξε 99,99% πιθανότητα να είναι το παιδί του ζευγαριού.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 3 Απριλίου, η Qifeng επανενώθηκε με τους βιολογικούς της γονείς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό… πως χάθηκε το κορίτσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top