Ο Πούτιν στην Τουρκία και η νέα φημολογούμενη σύντροφός του ξεσαλώνει στη Μύκονο

Η Βικτόρια Λοπίρεβα κάνει ρωσική διπλωματία με καυτά σορτσάκια!

Η νέα φημολογούμενη σύντροφος του Ρώσου προέδρου, Βικτόρια Λοπίρεβα, κάνει διακοπές στη Μύκονο, την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι στην Τουρκία.

Η πρώην Μις Ρωσία και πρέσβειρα της χώρας της στο φετινό Μουντιάλ, φέρεται να έβαλε γκολ στην καρδιά του Πούτιν. Ποιοι S400; Αυτή λένε είναι το βαρύ πυροβολικό του. Παρόλα αυτά, η δίμετρη καλλονή δεν πήγε μαζί του στην Τουρκία, ψήφισε Ελλάδα.

Βικτόρια Λοπίρεβα: Αυτή είναι η νέα ερωμένη του Πούτιν;

Η Βικτόρια Λοπίρεβα, -το φερόμενο ως τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα-, κάνει ρωσική διπλωματία με καυτά σορτσάκια!

Ανεβαίνει στους καναπέδες,  λικνίζεται αισθησιακά και βάζει φωτιά στο νησί των ανέμων. 

Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός και blogger η 34χρονη Λοπίρεβα από το Ροστόφ συνδυάζει ομορφιά, κοφτερό μυαλό και μαγειρικές ικανότητες. Το χόκει, η γυμναστική και τα ζώα ένωσαν τον Πούτιν με την ξανθιά καλλονή, το μεγάλο ταλέντο της όμως είναι στο χορό.

Αυτά είδε ο Πούτιν και ξέχασε ότι άλλο υπήρχε στη ζωή του. Η γυμναστική, το κολύμπι και τα… ζώα τους έφεραν ακόμη πιο κοντά λένε τα κουτσομπολιά.

Αλήθειες ή ψέματα, το σίγουρο είναι ότι οι selfies της Ρωσίδας με θέα το απέραντο γαλάζιο, θα προκαλέσουν απόβαση τουριστών στη χώρα μας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top