Δε χάνει ευκαιρία να κάνει σόου όπου πηγαίνει ο Ταγίπ Ερντογάν

Μόνο τις τελευταίες ημέρες, σε ρόλο τρομοκράτη κατακεραύνωσε τη Γαλλία, το Κόσοβο και το Ισραήλ

«Σουλτάνο» αποκάλεσε το Μέγαρο Μαξίμου τον Ταγίπ Ερντογάν. Η Αθήνα έδωσε μια πολύ σκληρή απάντηση στο παζάρι που επιχείρησε δημόσια ο Τούρκος πρόεδρος συμψηφίζοντας την κράτηση των "8" με τους Έλληνες στρατιωτικούς.

«Ιδού το θέμα με την Ελλάδα, 8 άτομα που ήρθαν να με χτυπήσουν προσωπικά, γνωρίζετε ότι διέφυγαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα. Αφού μιλήσαμε με τον κ. Τσίπρα μάς είπε θα το διευθετήσω σε 15 μέρες. Πέρασαν μήνες, χρόνια και ακόμη θα το διευθετήσει. Τον περασμένο μήνα εμείς συλλάβαμε δύο αξιωματικούς Έλληνες» είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αφού φόρεσε στολή παραλλαγής και το απολυταρχικό του ύφος για να πάει στα σύνορα με τη Συρία, άστραψε και βρόντηξε εναντίον της Ευρώπης, που στηρίζει τα δύο παλικάρια.

«Δηλαδή η δική σας δικαιοσύνη υπάρχει και η δική μας δεν υπάρχει; Αλλά όλοι, από κάθε πλευρά επιτίθενται. Γι' αυτούς τους τρομοκράτες δεν κάνατε τέτοιο βήμα. Γι 'αυτούς τους τρομοκράτες δεν σηκωθήκατε να πείτε κάτι στον Τσίπρα».

Μαξίμου: «Η Ελλάδα δεν έχει σουλτάνο για να υπόσχεται τις αποφάσεις της»

«Επιλέγει να συνεχίσει έναν ακατανόητα ολισθηρό δρόμο προκλητικών επιθέσεων, συμψηφίζοντας δυο εντελώς ανόμοιες υποθέσεις. Του ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και έχει Πρωθυπουργό που σέβεται και γνωρίζει τις διαδικασίες τις ελληνικής δικαιοσύνης και όχι Σουλτάνο ώστε να μπορεί να υπόσχεται για τις αποφάσεις της».

Ο Τούρκος πρόεδρος δε χάνει ευκαιρία να κάνει σόου, κάτι που αναμένεται να κλιμακωθεί μέχρι τις εκλογές του 2019. Μέχρι και κλαρίνο και παραδοσιακό τραγούδι παραφρασμένο του αφιέρωσαν στο Χατάι.

«Κάνε περιοδεία γιέ μου, σύντριψε αυτούς που έχουν βάλει στο μάτι την πατρίδα γιε μου. Γράψε την ιστορία με τιμή γιε μου».

Ο Ερντογάν σε ρόλο ηγέτη - τρομοκράτη

Πριν αναχωρήσει παίρνει στην αγκαλιά τον Καρίμ. Ένα αγοράκι που έγινε σύμβολο της σφαγής στη Γούτα. Έχασε το μάτι του αλλά επέζησε.

Ο Ταγίπ Ερντογάν λειτουργεί σαν ηγέτης-τρομοκράτης στην περιοχή, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο τις τελευταίες ημέρες, κατακεραύνωσε τη Γαλλία, το Κόσοβο και το Ισραήλ.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top