Οσμάνι σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων: Η Αθήνα συμφωνεί να περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στη λύση

Αποκαλυπτικός ήταν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων σχετικά με τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Οσμάνι:Η Αθήνα συμφωνεί να περιλαμβάνεται η "Μακεδονία"

Αποκαλυπτικός ήταν στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι, σχετικά με τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο ίδιος αποκάλυψε σε τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων μάλιστα, μετά από επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει συναίνεση ότι ο όρος “Μακεδονία” θα περιλαμβάνεται στη λύση.

Συζητήθηκαν διάφορες παραλλαγές, όπως είπε, ωστόσο απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες. «Θεωρώ ότι ορισμένες προτάσεις πρέπει να είναι επαρκώς προετοιμασμένες ώστε να αντέχουν την πίεση του κοινού», σημείωσε.

Ο κ. Οσμάνι πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη η χώρα του να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ για «λόγους ασφαλείας» ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει χρεία να γίνουν βήματα οικοδόμησης της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top