Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο του ISIS μόλις κυκλοφόρησε! Αποκεφαλισμοί και παραλήρημα από τους Τζιχαντιστές

Πενήντα επτά λεπτά φρίκης

Δεν σταματούν τις προκλήσεις οι Τζιχαντιστές του ISIS δίνοντας στη δημοσιότητα το πιο ανατριχιαστικό έως τώρα βίντεο που έχουν γυρίσει ποτέ. 

Επί 57 ολόκληρα λεπτά οι θεατές βρίσκονται αντιμέτωποι με εικόνες απόλυτης φρίκης και τρόμου.

Η γνησιότητα του βίντεο με τίτλο «The flames of War» δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Telegram και καταγράφει με απίστευτη ωμότητα την άγρια δολοφονία αιχμαλώτων μεταξύ των οποίων και 15 στρατιωτών των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία.

Οι Τζιχαντιστές περηφανεύονται για την ισχύ του στα πεδία των μαχών, παρά τις ήττες που έχουν υποστεί στο Ιράκ και στη Συρία.

Παραληρούν επίσης εναντίον των ΗΠΑ και της διεθνούς συμμαχίας κατά του ISIS και απειλούν με νέες επιθέσεις στις ΗΠΑ, με ένα γράφημα να δείχνει βόμβες να πέφτουν στη Νέα Υόρκη και στη Φλόριντα.

Σαν να μην έφταναν αυτά, στο τέλος του βίντεο, αιμοδιψείς δήμιοι σφάζουν με μαχαίρια δέκα στρατιώτες, ενώ ένας από αυτούς αποκεφαλίζει με σπαθί έναν ακόμα.

Λίγο πιο κάτω ένας Σύρος σιίτης εμφανίζεται αλυσοδεμένος σε δάσος πριν οι Τζιχαντιστές του βάλουν φωτιά και σύρουν το απανθρακωμένο του πτώμα.

Στο τέλος, τρεις Σύροι στρατιώτες φαίνονται να σκάβουν τους τάφους τους και μετά τα μέλη του ISIS τους εκτελούν πυροβολώντας τους εξ επαφής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top