Φρικτή δολοφονία μοντέλου από τον εκατομμυριούχο συγγραφέα φίλο της - Τη σκότωσε όπως έγραφε σε βιβλίο του!

Τη δολοφόνησε και πέταξε το σώμα της δίπλα στο νεογέννητο μωρό τους

Mια ανατριχιαστική δολοφονία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Δυτικό Hollywood. Η Iana Kasin, μοντέλο,  βρέθηκε δολοφονημένη από το σύντροφό της και συγγραφέα Blake Leibel στο διαμέρισμά τους.

Ο 35χρονος, αφού τη σκότωσε, της αφαίρεσε το σκαλπ και στράγγιξε το αίμα από το σώμα της. Επίσης, της είχε ξεριζώσει το δεξί αυτί. Οι Αρχές  βρήκαν ν το πτώμα της Iana δίπλα στο μωρό τους.

Η μητέρα της Iana ανησυχούσε για την ασφάλεια της κόρης της και κάλεσε τις Αρχές, καθώς ο Liebel ήταν έξω με εγγύηση, καθώς είχε κατηγορηθεί για βιασμό στο παρελθόν.  Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι, ο  Blake προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδό τους, βάζοντας έπιπλα πίσω από την πόρτα.

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν το πτώμα της Iana στο υπνοδωμάτιό τους. Στο κρεβάτι με το άψυχο σώμα της ήταν και η νεογέννητη κορούλα τους.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου για το μοντέλο ήταν η αποστράγγιση του αίματος από το σώμα της. Δευτερογενής αιτία θανάτου ένα αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Επειδή τα θύματα βιασμού δεν ταυτοποιούνται ποτέ, δεν είναι γνωστό αν η Kasin ήταν το θύμα του.

To διαμέρισμα που δολοφονήθηκε η Kasin στο Δυτικό Hollywood

Τη σκότωσε όπως σε βιβλίο του

Όταν σκότωσε την Kasin, ο Liebel έγραφε μυθιστορήματα. Σε ένα βιβλίο του έγραφε για έναν παρόμοιο φόνο. Τον χρηματοδοτούσε ο πατέρας του που δραστηριοποιούνταν στο real estate στον Καναδά, ενώ  ζούσε με χρήματα που του άφησε η μητέρα του μετά τον θάνατό της από καρκίνο του εγκεφάλου.

Ο Blake Leibel

Οι δικηγόροι του ζήτησαν αξιολόγηση της ψυχικής του υγείας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη. Προς το παρόν  ο 35χρονος βρίσκεται υπό κράτηση.

 

 

Πηγή/Video : Daily Mail

Φωτό: Facebook/Google

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top