Φρίκη! Σκότωσε τη σύντροφό του, την έβαλε στον καταψύκτη κι έφερε σπίτι την ερωμένη του

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα οι ΗΠΑ

Σκότωσε τη σύντροφό του και την έβαλε στον καταψύκτη

Τη σύντροφό του σκότωσε ένας άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ και κατόπιν έκρυψε τα λείψανά της σε καταψύκτη που φυλούσε στο σπίτι που έμεναν μαζί. Μάλιστα στο σπίτι αυτό πήγε για να μείνει η νέα του σύντροφος.

(H Σάνον Γκρέιβς)

Μάλιστα η Κατρίνα Λέιτον, η νέα ερωμένη του άνδρα δεν δίστασε να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο της νεκρής που για τους δικούς της ανθρώπους ήταν αγνοούμενη, να οδηγεί το αυτοκίνητό της και να φροντίζει το σκύλο της.

Προς το παρόν η Λέιτον και ο Αρτούρο Νοβόα κατηγορούνται μόνο για περιύβριση νεκρού.

Όμως οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το θάνατο της νεαρής Σάνον Γκρέιβς, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε πολλές σακούλες στον καταψύκτη, από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου έμενε το ζευγάρι.

(Ο Νοβόα και η Λέιτον)

Σύμφωνα με το Reuters ο Νοβόα είχε παρακαλέσει τον ιδιοκτήτη να μεταφέρει τον καταψύκτη στο υπόγειο γιατί είχε κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα και δεν ήθελε να χαλάσει το κρέας που είχε αποθηκεύσει σε αυτόν.

Ο καταψύκτης όμως ήταν κλειδωμένος με λουκέτο, κάτι που υποψίασε τη σύζυγο του ιδιοκτήτη, η οποία και αποφάσισε να το παραβιάσει.

Η εξαφάνιση της Γκρέιβς δηλώθηκε στις 22 Ιουνίου, όμως οι συνάδελφοι και οι συγγενείς της είχαν να την δουν από τον Φεβρουάριο.

Πάντως ο ιατροδικαστής δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα αν το πτώμα που βρέθηκε ανήκει όντως στην Γκρέιβς, ούτε έχει εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου.

Το ζευγάρι κρατείται στις φυλακές και ενδεχομένως να τους απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του θύματος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top