Σκότωσε την αδερφή της σε τροχαίο και το μετέδιδε μέσω Instagram- Προσοχή, σκληρές εικόνες!

«Σκότωσα την αδερφή μου, οκ; Ξέρω ότι θα πάω στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Μια 18χρονη στην Καλιφόρνια, η Obdulia Sanchez, συνελήφθη γιατί σκότωσε τη 14χρονη αδερφή της σε τροχαίο την Παρασκευή, ενώ μετέδιδε ζωντανά στο Instagram.

Η 18χρονη τραγουδούσε και άκουγε μουσική, όσο οδηγούσε. Μαζί της στο αυτοκίνητο ήταν η αδερφή της κι ακόμα μία 14χρονη κοπέλα, στο πίσω κάθισμα. Η κοπέλα έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά της, την ώρα που προσπαθεί να επανακτήσει τον έλεγχο. Σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο χτύπησε σε ένα φράχτη κι αναποδογύρισε.

Ο Σερίφης της περιοχής είπε ότι καμία από τις κοπέλες στο πίσω κάθισμα δεν φορούσε ζώνη κι ότι με τη σύγκρουση εκτοξεύτηκαν έξω από το όχημα. Το βίντεο του Instagram το οποίο μετέδιδε ζωντανά η 18χρονη, δείχνει την Obdulia να θρηνεί την αδερφή της που πέθαινε, τη μικρή Jacqueline.

«Η αδερφή μου πεθαίνει γαμ***. Κοιτάχτε!» λέει η Obdulia στο βίντεο, εστιάζοντας την κάμερα στο ματωμένο κεφάλι της 14χρονης. «Την αγαπώ την αδερφή μου μέχρι θανάτου. Δεν με νοιάζει καθόλου. Ήταν το τελευταίο που ήθελα να μας συμβεί αλλά έγινε. Jacqueline, σε παρακαλώ ξύπνα!».

Στη συνέχεια λέει «σκότωσα την αδερφή μου, οκ; Ξέρω ότι θα πάω στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Η τρίτη κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά και φαίνεται στο βίντεο να κουνάει τα χέρια της, προσπαθώντας να βρει βοήθεια.

Η 18χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, αν και η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν όντως η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top