Οh la la: Ο Μακρόν «κάρφωσε» με το βλέμμα του τη Μελάνια-Τίποτα δεν ξέφυγε από το άγρυπνο βλέμμα της Μπριζίτ (φωτο, video)

Το στιγμιότυπο που έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ

Μετά το κομπλιμέντο του Ντόναλντ Τραμπ στην Μπριζίτ Τρονιέ με το οποίο την επαίνεσε για την σιλουέτα της, ήρθε και η σειρά του Εμανουέλ Μακρόν να… «ανταποδώσει» στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ο Γάλλος Πρόεδρος δεν μίλησε με τα λόγια αλλά… με το βλέμμα, καθώς «κάρφωσε» την Μελάνια, με αποτέλεσμα το στιγμιότυπο να γίνει θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Όπως θα δείτε και στο video, το ζεύγος Τραμπ ολοκλήρωσε το ταξίδι του στη Γαλλία, παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας της Βαστίλλης.

Ωστόσο από την παρέλαση στα Ηλύσια Πεδία, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήταν το «κάρφωμα» του Γάλλου Προέδρου στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με το πολλά υποσχόμενο και γεμάτο θαυμασμό βλέμμα του, να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το στιγμιότυπο είναι χαρακτηριστικό. Όλα εκτυλίχθηκαν όταν ο Εμανουέλ Μακρόν κατέφθασε στην εξέδρα των επισήμων. Εκεί άρχισε χαιρετά τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια χάιδεψε το χέρι της συζύγου του Μπριζίτ και ακολούθησε μία θερμή χειραψία και συζήτηση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν έφτασε η σειρά της Μελάνια, ο Μακρόν είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί της, με τα μάτια του να «λένε» πολλά περισσότερα.

Όσο για την Μπριζίτ Μακρόν; Παρακολουθούσε από απόσταση αναπνοής με το άγρυπνο βλέμμα της τον σύζυγό της να θαυμάζει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top