ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που είπε ο Πρίγκιπας Χάρι για τα ανιψάκια του- "Είναι ό,τι πιο εκπληκτικό συνέβη στη ζωή μας!"

Το "κακό παιδί" της βασιλικής οικογένειας σκέφτεται να κάνει τη δική του οικογένεια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που είπε ο Πρίγκιπας Χάρι για τα ανιψάκι

O Πρίγκιπας Χάρι ήταν ανέκαθεν το «άγριο» από τα δυο παιδιά του Κάρολου και της Νταϊάνα. Αν και ο αδερφός του, Γουίλιαμ, ήταν πάντα το υπόδειγμα της οικογένειας, που προοριζόταν για τον θρόνο, ο Χάρι είχε τη ρετσινιά του άτακτου καρδιοκατακτητή, που δεν ηρεμούσε με τίποτα!

Η σειρά διαδοχής στο Παλάτι έχει μετακινηθεί, εξαιτίας των ανιψιών του, Τζορτζ και Σάρλοτ, παιδιών του Γουίλιαμ και της Κέιτ. Ο Χάρι αποσύρθηκε, λοιπόν, και αφοσιώθηκε στις φιλανθρωπίες, που η μητέρα του δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει.

Μιλώντας στη Daily Mail, ο Χάρι εξομολογήθηκε ότι δεν τον πειράζει καθόλου που είναι πια 5ος στη διαδοχή για τον θρόνο. «Ο λόγος που είμαι τώρα πέμπτος είναι ο ανιψιός μου και η ανιψιά μου και δεν θα μπορούσα ποτέ να τους ευχηθώ να μην προχωρήσουν» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ. «Είναι ό,τι πιο εκπληκτικό συνέβη στη ζωή μας».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να δηλώσει ότι από «κακό παιδί» πλέον σκέφτεται το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής του οικογένειας. «Είμαι αποφασισμένος να αποκτήσω μια σχετικά κανονική ζωή και αν είμαι αρκετά τυχερός, θα αποκτήσω παιδιά. Δεν θέλουμε να είμαστε απλώς κάποιοι διάσημοι, αλλά να χρησιμοποιήσουμε αυτόν το ρόλο για καλό».

Ακόμα, δήλωσε ότι θα επιθυμούσε τα ανιψάκια του να ακολουθήσουν ένα μέρος της δικής του ανατροφής, όπως για παράδειγμα, τη στρατιωτική εκπαίδευση. «Σίγουρα θα ενθάρρυναν τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ, αν θέλουν να έχουν κάποια εμπλοκή στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε μένα, όπως και στον Γουίλιαμ, μόνο καλό έκανε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top