VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή που οι αστυνομικοί «γαζώνουν» τους Τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν το Λονδίνο

Προσοχή σκληρές εικόνες-Λίγα δευτερόλεπτα πριν οι μακελάρηδες είχαν μαχαιρώσει έναν περαστικό

Παγώνει το αίμα το video που είδε το φως της δημοσιότητας, από κάμερα ασφαλείας, απεικονίζοντας την στιγμή που οι αστυνομικοί γαζώνουν τους μακελάρηδες που σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο το Σάββατο το βράδυ, στην καρδιά του Λονδίνου.

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ: Ο Khuram Butt, ο  Rachid Redouane και ο Youssef Zaghba

Στα 23 δευτερόλεπτα που διαρκεί το video, βλέπουμε τους τρεις Τζιχαντιστές, τον 27χρονο Khuram Butt, τον 30χρονο Rachid Redouane, και τον 22χρονο Youssef Zaghba σε δολοφονικό αμόκ. Έχοντας προσπαθήσει αποτυχημένα να μπουκάρουν στην παμπ «Wheatsheaf» (καθώς το προσωπικό πρόλαβε να φράξει τις πόρτες), ξεσπούν πάνω σε έναν περαστικό και βγάζουν όλο τους το μένος, μαχαιρώνοντας τον.

Όταν βλέπουν τον άνδρα να περπατά απέναντι από την παμπ ορμούν επάνω του και ένας εξ αυτών, φορώντας ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι, του καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα του.Το θύμα πέφτει στο έδαφος και τότε εμφανίζεται ο δεύτερος δράστης με τη φανέλα της Άρσεναλ και συνεχίζει να τον μαχαιρώνει. Παράλληλα μπαίνει στη μέση και ο τρίτος, ο Redouane και αρχίζει να τον μαχαιρώνει και εκείνος.

Εκείνη την στιγμή στο πλάνο εμφανίζονται πάνοπλοι αστυνομικοί, οι οποίοι ανοίγουν πυρ εναντίον των τριών τρομοκρατών, γαζώνοντας τους με σφαίρες.

Παράλληλα, γενναίοι περαστικοί ενθαρρυμένοι από την άφιξη της αστυνομίας, αρχίζουν και τους πετούν καρέκλες προκειμένου να τους σταματήσουν.

Ένας εκ των αστυνομικών τρέχει προς τον Butt ο οποίος προσπαθεί να τον μαχαιρώσει προτού πέσει νεκρός.

Οι υπόλοιποι αστυνομικοί στόχευσαν τον Zaghba  και τον Redouane.

Ο Redouane αφού δέχεται τα πυρά των αστυνομικών πέφτει στο έδαφος και ένας από τους αστυνομικούς τον πλησιάζει και τον κλωτσά για να σιγουρευτεί ότι είναι νεκρός.

Εκείνη την στιγμή, το θύμα τους σηκώνεται ως εκ θαύματος και παρά το γεγονός ότι τον έχουν μαχαιρώσει, καταφέρνει να φύγει από το σημείο της φρίκης.

Έτσι τελείωσε η 8λεπτη «σφαγή» του Λονδίνου, κατά την διάρκεια της οποίας οι τρομοκράτες σκότωσαν 8 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 50.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top