Τίγρης ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ γυναίκα-φύλακα σε ζωολογικό κήπο!ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός στο Χάντινγκτον στην κεντρική Αγγλία

Με την ίδια της… τη ζωή πλήρωσε την αγάπη της για τα ζώα μια υπάλληλος ζωολογικού κήπου στη Βρετανία. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν της επιτέθηκε μια τίγρης. Το αιλουροειδές κατάφερε να μπει στον περιφραγμένο χώρο, όπου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, τραυματίζοντας την θανάσιμα. 

Όταν συνέβη η τραγωδία το πρωί της Δευτέρας, ο ζωολογικός κήπος Hamerton στο Χάντινγκτον, στην κεντρική Αγγλία, εκκενώθηκε και έκλεισε για το κοινό.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η αστυνομία έφτασε στο σημείο περίπου στις 11.15 τοπική ώρα όταν «μια τίγρης διείσδυσε στον ενδιάμεσο χώρο, όπου βρισκόταν μια φύλακας». «Δυστυχώς η φύλακας του ζωολογικού κήπου έχασε την ζωή της εκεί» είπαν οι αστυνομικοί. 

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου σε ανακοίνωση τους, έκαναν λόγο για «ένα σπάνιο δυστύχημα». «Σε καμία στιγμή δεν απειλήθηκε η ασφάλεια του κοινού. Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς ελπίζουμε να ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες μόλις μπορέσουμε» προστίθεται στην ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου, που θα παραμείνει κλειστός και αύριο Τρίτη.

Ο ζωολογικός κήπος φιλοξενεί τίγρεις Μαλαισίας και Βεγγάλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top