NEA VIDEO-ΣΟΚ δευτερόλεπτα μετά την σφαγή μέσα στο Μάντσεστερ Αρένα-Το χρονικό της φρίκης και της σφαγής

Τρόμος, πανικός και ουρλιαχτά απόγνωσης με το που σκάει η βόμβα

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν ώρα με την ώρα νέα video ντοκουμέντο από το βράδυ της σφαγής στο Μάντσεστερ Αρένα, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

ΩΡΑ 21:00-22:30-H AΡΙΑΝΑ ΓΚΡΑΝΤΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ

Όπως θα δείτε και στα σοκαριστικά πλάνα από το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης (την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το ισλαμικό κράτος), η ποπ σταρ έχει μόλις πει «ευχαριστώ» στον κόσμο ενώ οι πρώτοι έχουν αρχίσει ήδη να αποχωρούν από το στάδιο.

Κάποιοι άλλοι, περιμένουν ακόμα μέσα στο Μάντσεστερ Αρένα, μέχρι να φύγει ο περισσότερος κόσμος. Μουσική ακούγεται ακόμα από τα μεγάφωνα, όταν ακούγεται μια μεγάλη έκρηξη.

Στο video, ακούγεται κόσμος να λέει διστακτικά «ωχ όχι!» δίχως ακόμα να μπορεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

ΩΡΑ 22:30-Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΒΟΜΒΑ ΕΚΡΗΓΝΥΕΤΑΙ-ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Όταν όμως αρχίζουν να ακούγονται ουρλιαχτά και κραυγές πανικού από γονείς, νεαρά κορίτσια και έφηβες, τότε οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώνονται.

ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

Είναι η στιγμή που ο βομβιστής αυτοκτονίας έχει ανατιναχτεί, παίρνοντας μαζί του στο θάνατο 22 αθώους ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 119.

Aπο τους τραυματίες, οι 59 μεταφέρθηκαν σε 8 νοσοκομεία του Μάντσεστερ (ανάμεσα τους τουλάχιστον 12 παιδιά), ενώ οι υπόλοιποι 60 είχαν ελαφρύτρα τραύματα και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες επιτόπου. 

Το πανδαιμόνιο που επικρατεί από εκείνη την στιγμή και μετά δεν περιγράφεται, καθώς παιδιά, έφηβοι και γονείς προσπαθούν να σώσουν τους εαυτούς τους αλλά και να βοηθήσουν τους τραυματισμένους διπλανούς τους.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ-ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΞΩ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

χ

AIMA TΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top