ΑΥΤΗ είναι η εθνικίστρια με τον ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ που ΤΡΕΜΕΙ ο Ερντογάν!

Η Μεράλ Ακσενέρ τάσσεται υπέρ του "όχι"

Μια γυναίκα είναι η αντίπαλος που τρέμει περισσότερο απ’ όλους ο Ταγίπ Ερντογάν. Η υπερεθνικίστρια Μεράλ Ακσενέρ μιλά σχεδόν καθημερινά σε χιλιάδες Τούρκους, υποστηρίζοντας σθεναρά το «όχι» στο δημοψήφισμα.

Ο Ερντογάν βρήκε το δάσκαλό του ή μάλλον....τη δασκάλα του. Η υπερεθνικίστρια Μεράλ Ακσενέρ δεν αφήνει πόλη για πόλη, συνοικία για συνοικία της Τουρκίας στην οποία να μην πάει να εκφωνήσει τους πύρινους λόγους της υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

Η μπροστάρισα του «όχι» δεν μασάει τα λόγια της. Λέγεται πως ο Ερντογάν τής στήνει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, εμπόδια. Σε προγραμματισμένη ομιλία της στην Κωνσταντινούπολη, ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ο οποίος της παραχώρησε την αίθουσα, έκοψε το ρεύμα λίγο αργότερα. Στην Άγκυρα, ζήτησε συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο, όμως ο κυβερνήτης τής αρνήθηκε. Εκείνη, όμως, δεν πτοείται. Συνεχίζει ακάθεκτη την καμπάνια της, με τους χιλιάδες οπαδούς της να την ακολουθούν πιστά, κάνοντας τον Τούρκο πρόεδρο να βγάζει αφρούς.

Σκληροπυρηνική στο έπακρο, αποχώρησε από το κόμμα των γκρίζων λύκων, όταν εκείνοι άρχισαν να στηρίζουν τον Ερντογάν.

Παρόλο που η Μεράλ Ακσενέρ δεν είναι καν βουλευτής, τα πλήθη παραληρούν στη θέα της. Στην παλάμη της έχει και επιδεικνύει με καμάρι ένα τατουάζ χένα με το μισοφέγγαρο και ένα αστέρι. 

Με μισό αλλά...φοβισμένο μάτι τη βλέπει ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς ακόμα και τραπεζίτες δήλωσαν ότι θα την ψηφίσουν, αν φτιάξει νέο κόμμα. Ο καθηγητής του πανεπιστήμιου της Οττάβα, Δημήτρης Κιτσίκης, αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Star ότι, αν είχε πέτυχει το πραξικόπημα, η Ακσενέρ θα ήταν η διάδοχος του Τούρκου προέδρου.

Πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο της  Μεράλ Ακσενέρ την επόμενη ηγέτη της Τουρκίας.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top