ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ την καλλονή σύντροφό του με κουζινομάχαιρο- Είπε στην κόρη του ότι το ΑΙΜΑ ήταν ΚΕΤΣΑΠ!

Ήθελε να "την κάνει να σκάσει"

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ την καλλονή σύντροφό του με κουζινομάχαιρο- Είπ

Ένας στρατιώτης 27 ετών, ο Τζέι Νάβα, σκότωσε την σύντροφό του, μαχαιρώνοντάς τη 11 φορές, απλά για να την «κάνει να σκάσει», όπως ισχυρίστηκε!

Η 26χρονη καλλονή Νατάσα Γουέικ ανακάλυψε ότι το αγόρι της, ο Τζέι, θεωρούνταν ύποπτο από τις αρχές για σεξουαλική κακοποίηση μιας άλλης γυναίκας. Όταν επιχείρησε να του μιλήσει για την ανακάλυψή της, εκείνος, έξαλλος, τη μαχαίρωσε 11 φορές με το κουζινομάχαιρο! Η δύναμή του, μάλιστα, ήταν τέτοια, που σε 6 από τις μαχαιριές, το φονικό όπλο μπήκε από την κοιλιά της κοπέλας και βγήκε από την πλάτη της!

Η κόρη του ζευγαριού κοιμόταν γαλήνια στον πάνω όροφο. Άκουσε, όμως, τα ουρλιαχτά και ξύπνησε. Το κοριτσάκι κατέβηκε κάτω, για να δει τους γονείς της. Αυτό που είδαν, όμως, τα μάτια της ξεπερνούσε κάθε φαντασία: ο πατέρας της ήταν καλυμμένος με αίμα, όπως και οι τοίχοι του δωματίου. Στα πόδια του ήταν πεσμένο το κουζινομάχαιρο. Η μητέρα της ήταν πεσμένη στο πάτωμα, νεκρή, σκεπασμένη με μια κουβέρτα…

Ο αιμοσταγής πατέρας της τη διέταξε να «πάει πάνω και να μην ξανακατέβει» και ισχυρίστηκε, επίσης, ότι το αίμα στους τοίχους ήταν…κέτσαπ!

Η επίθεση αυτή συνέβη πέρυσι τον Οκτώβρη. Ο Νάβα, αμέσως μετά το φριχτό περιστατικό, πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στην Αυστραλία και της είπε ότι σκότωσε τη Νατάσα, προσθέτοντας ότι θέλει να αυτοκτονήσει!

Η αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στο σπίτι της οικογένειας. Ο Νάβα είχε κρεμαστεί από ένα δέντρο, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει, οι αστυνομικοί, όμως, έβγαλαν τη θηλιά από τον λαιμό του και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, σώζοντάς τον.

Η δίκη του πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, και ο Νάβα καταδικάστηκε με 21 χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή.

Η δικαστής, μάλιστα, τόνισε σε έξαλλη κατάσταση ότι «η Νατάσα Γουέικ ήταν μια πανέμορφη νέα γυναίκα και εσύ τη σκότωσες σε ένα βίαιο ξέσπασμά σου! Η σχέση της μαζί σου είχε ταράξει την οικογένειά της. Σε είχαν δει, μάλιστα, να της ρίχνεις μπουνιά στο πρόσωπο, μπροστά σε ένα φίλο σας και στη γιαγιά σου! Είσαι ένας εγωιστής βίαιος νεαρός. Απλά της επιτέθηκες για να την κάνεις να σταματήσει να μιλάει!»

Ο πατέρας της καλλονής, σε συναισθηματική έξαρση κι εμφανώς ταραγμένος κατά τη διάρκεια της δίκης, είπε ότι «η ζωή της οικογένειάς μας άλλαξε για πάντα. Δεν θα ξαναδώ αυτό το χαμόγελο».

Ο Νάβα μπήκε στον στρατό τον Ιανουάριο του 2015. Με τη Νατάσα, που εργαζόταν σε τράπεζα, είχε σχέση ήδη από το 2013. Κατά τη δίκη, αναφέρθηκε ότι ο Νάβα υπέφερε από σύνδρομο ναρκισσισμού, γεγονός που επηρέαζε την ψυχική του υγεία.

Να σημειωθεί ότι για τη σεξουαλική κακοποίηση, ο Νάβα τελικά δεν κατηγορήθηκε ποτέ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top