ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Καταζητούμενη πυροβολεί αστυνομικούς και το περιπολικό την παρασύρει

Κατηγορούταν για μια σειρά βίαιων εγκλημάτων-Πέθανε λίγες ημέρες μετά το περιστατικό

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομικό θρίλερ είναι αυτές που θα παρακολουθήσετε, όπου μια γυναίκα-καταζητούμενη, πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών και στο τέλος «γκρεμίζεται» από το περιπολικό.

Τις εικόνες αυτές, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Οκλαχόμα.

Η καταζητούμενη Madison Sueann Dickson, ύποπτη για αρκετές υποθέσεις πυροβολισμών, εντοπίστηκε το Σάββατο, 18.03.2017, να οδηγεί στην περιοχή.

Ωστόσο αυτό που επακολούθησε δεν το περίμενε κανείς. Όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημά της, εκείνη κατέβηκε και άρχισε να τρέχει πεζή, κρατώντας στα χέρια της ένα όπλο!

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί με το όπλο της εναντίον των αστυνομικών,  με τον Jonathan Grafton, αστυνομικό του τμήματος της Τούλσα, να την καταδιώκει και πραγματικά να την ρίχνει στο έδαφος παρασέρνοντας την με το περιπολικό.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης (συσκευή για ηλεκτροσόκ) για να σιγουρέψει πως η καταζητούμενη δεν ήταν πλέον επικίνδυνη, ενώ τελικά η Dickson υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι, λίγες ώρες αργότερα σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια (μετ' αποδοχών), όσο οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top