Μόνο μια Ελληνίδα τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο- Τι λέει εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας

Δεν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο αλλά επειδή έπεσε

Μόνο μια Ελληνίδα τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση

Το ότι στους τραυματίες από τη φονική επίθεση στο Λονδίνο περιλαμβάνονται και δυο Έλληνες, το μάθαμε από την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

Μίλησε στον Guardian εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, λέγοντας ότι οι δυο αυτοί Έλληνες, άνδρας και γυναίκα μέσης ηλικίας, βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης, αλλά μόνο η γυναίκα τραυματίστηκε.

«Μιλήσαμε μαζί τους σήμερα και μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι, μολονότι πήγαν στο νοσοκομείο, 5-6 ώρες μετά την επίθεση, μόνο η γυναίκα είχε τραυματιστεί και, μάλιστα, με ελαφρά τραύματα», είπε ο Αλέξης Γεωργιάδης, διπλωματικός ακόλουθος, στον Guardian. «Δεν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο (σ.σ.: του μακελάρη), αλλά έπεσε, πάνω στην αναταραχή» πρόσθεσε.

Και ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε λέγοντας ότι «και οι δύο είναι καλά και σήμερα, Παρασκευή, θα φύγουν από το Λονδίνο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους στη Μεγάλη Βρετανία».

Αρχικά, το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας δήλωσε ότι δεν βρίσκονταν Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες, ενώ όταν η Μέι αποκάλυψε ότι δυο Έλληνες τραυματίστηκαν, έσπειρε φόβους, έκπληξη και άγχος.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top