ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - Καρέ-καρέ η δράση του μακελάρη

Ο δράστης ήθελε αίμα και το πήρε

Οι εικόνες από την κούρσα του θανάτου στο Λονδίνο, μόνο κόμπο στο στομάχι μπορούν να προκαλέσουν. Κάθε βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση δείχνει πώς o στόχος του δράστη ήταν να χύσει το αίμα αμέριμνων πολιτών.

Ο δράστης της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης ανέβηκε στο πεζοδρόμιο της γέφυρας του Westminster, παίρνοντας κάτω από τις ρόδες του αθώους.  Μια γυναίκα βούτηξε στον Τάμεση για να γλιτώσει από τη δολοφονική  του μανία. Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται μια φιγούρα να πέφτει από τη γέφυρα. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Αίμα και πανικός…

Άνθρωποι πεσμένοι στο πεζοδρόμιο. Αιμόφυρτοι. Οι περαστικοί  έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Κάποιοι ήταν στην αγκαλιά των δικών τους. Άλλοι δέχτηκαν λόγια παρηγοριάς από αγνώστους. Όλοι  όμως τα είχαν χαμένα.

Ο αιμοσταγής δολοφόνος δεν σταμάτησε στη γέφυρα.' Έφτασε μέχρι την είσοδο του Κοινοβουλίου, σπέρνοντας για 2η φορά τον τρόμο.

Οι πολίτες έτρεχαν πανικόβλητοι. Τη στιγμή που η Τερέζα Μέι ενημερώθηκε για την επίθεση, η ασφάλεια έπιασε τα αυτόματα όπλα και την απομάκρυνε από εκεί με αυτοκίνητο.

Σοκαρισμένοι οι Βρετανοί πολιτικοί έψαχναν ένα ασφαλές μέρος να κρυφτούν. Ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο κοινοβούλιο. Κάποιοι είχαν μαζί τους και τα παιδιά τους.

Ο εφιάλτης έληξε όταν ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top