Οι δυο 60άρηδες από την Ιαπωνία που έχουν γίνει είδωλα του στυλ- Ντύνονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ασορτί!

Μετά από 37 χρόνια γάμου, η φλόγα παραμένει αναμμένη

Οι δυο 60άρηδες από την Ιαπωνία που έχουν γίνει είδωλα το

Πολλά είναι τα διάσημα ζευγάρια που ντύνονται ασορτί, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους. Παρόμοιες ενδυματολογικές επιλογές κάνουν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, προκαλώντας τα φλας και τα σχόλια των θαυμαστών.

Από το κόκκινο χαλί πάμε στην αληθινή ζωή, όμως, και συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, εκεί όπου ένα αγαπημένο ζευγάρι κατάφερε να κάνει το ασορτί…viral!

Είναι παντρεμένοι εδώ και 37 χρόνια και στα 60κάτι τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο Instagram, με το ψευδώνυμο «bonpon511». Προκύπτει από τα αρχικά των ονομάτων τους, λένε, χωρίς να αποκαλύψουν τίποτα παραπάνω. Λατρεύουν τις ακριβές μάρκες, προωθούν, όμως, και τις πιο οικονομικές σειρές ρούχων. Ντύνονται σε…σετ, εκπλήσσοντας και συναρπάζοντας καθημερινά τους 75 χιλιάδες ακολούθους τους με τις στιλιστικές τους επιλογές και το γούστο τους.

Φορούν μαζί ταιριαστά ρούχα και παπούτσια. Σετάρουν χρώματα και σχέδια, δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς, με το κόκκινο, το μπλε, το γκρι και το διαχρονικό μαύρο να κυριαρχούν στις εμφανίσεις τους.

Αναμφίβολα, είναι τα νέα είδωλα του στυλ! Τύφλα να ‘χει ο Κάνιε Γουέστ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top