ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Χιονοστιβάδα "ΕΠΝΙΞΕ" βουνό στη Ρωσία- 7 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγνόησαν τις προειδοποιήσεις

ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Χιονοστιβάδα "ΕΠΝΙΞΕ" βουνό στη Ρωσία- 7 νεκροί

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που δείχνει την εφιαλτική στιγμή που μια τεράστια χιονοστιβάδα «έπνιξε» ένα βουνό στη Ρωσία, σκοτώνοντας ένα νιόπαντρο ζευγάρι και 5 ανθρώπους που έκαναν snowboard.

Η Γιάνα Σανίνα, 25 ετών, κι ο σύζυγός της, Βλαντιμίρ Σάνιν, 29 ετών, σκοτώθηκαν την Παρασκευή, μαζί με τη Νίνα Σομπόλ, τον Αλεξάντρ Ιβάνοφ και την Οξάνα Σανίκοβα, που βρίσκονταν στο βουνό Τσεγκέτ. Τα ονόματα των άλλων 2 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κάνοντας snowboard, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Οι αρχές δήλωσαν ότι οι άνθρωποι αυτοί αγνόησαν τις προειδοποιήσεις ασφαλείας, που απέτρεπαν τους λάτρεις των χειμερινών σπορ να πλησιάσουν τη συγκεκριμένη περιοχή, που, εκείνη την ημέρα, ήταν απαγορευμένη.

 

  

Το νιόπαντρο ζευγάρι

Ένα τρομακτικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, που δείχνει τη χιονοστιβάδα να καταπλακώνει και να «καταπίνει» το βουνό, ενώ ακούγεται η φωνή ενός άνδρα, που έντρομος προσπαθεί να καλέσει τον φίλο του στο κινητό.

Από τα λεγόμενά του, μάλλον τελικά ο φίλος του σώθηκε, καθώς ακούγεται αρχικά ο άνδρας να λέει «Κόσακ, τρέχα! Μια χιονοστιβάδα είναι πίσω σου! Βλέπω ανθρώπους να παρασύρονται! Τρέχα!» και μετά να προσθέτει «Είστε τυχεροί που ζείτε! Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν!»

  

Η Οξάνα Σανίκοβα

Ο Βλαντιμίρ Σάνιν, από τη Μόσχα, που παντρεύτηκε τη Γιάνα πριν λίγους μήνες, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν σκοτωθεί: «Μην παραδίνεσαι, η ζωή είναι υπέροχη!». Η τελευταία ανάρτηση της συζύγου του έγινε την προηγούμενη μέρα της τραγωδίας, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της δίπλα σε ένα ποτάμι.

  

Η Νίνα Σομπόλ 

Ο διασώστης Ρουσλάν Τζαπούγιεφ δήλωσε ότι η συγκεκριμένη πλαγιά είναι κλειστή από την αρχή της σεζόν, λόγω επικινδυνότητας και χιονοστιβάδων. «Υπάρχουν παντού κόκκινες σημαίες. Είναι αδύνατον να μην τις δει κάποιος».
 

Η νιόπαντρη Γιάνα Σανίνα

Η Νίνα Σομπόλ

 


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top