Όπως στον Τιτανικό: Το πλοίο βούλιαζε και οι επιβάτες συνέχισαν να παρτάρουν!

Απίστευτες εικόνες-Διασώθηκαν 47 άτομα, ο πλοιοκτήτης, ο καπετάνιος και ένας σκύλος

Το πλοίο προσάραξε και οι επιβάτες συνέχισαν να παρτάρουν

Όπως στον… Τιτανικό το έκαναν οι επιβάτες του πλοίου «Grosser Michel», οι οποίοι ξεκίνησαν από το λιμάνι του Αμβούργου για μια χαλαρή βόλτα στα νερά του Έλβα μόνο που κατά την διάρκεια του ταξιδιού, το σκάφος προσάραξε σε μια προβλήτα, με αποτέλεσμα η πλώρη να εξέχει απ’ το νερό και να μην μπορεί να κουνηθεί ούτε χιλιοστό.

Να σημειώσουμε, ότι στο κατάστρωμα του πλοίο γινόταν μια επίδειξη υποδημάτων, ενώ μια χορωδία ερμήνευε χαρούμενα ναυτικά τραγούδια.

Στις 20:50 τοπική ώρα ένιωσαν ένα δυνατό τράνταγμα, με αποτέλεσμα να προσαράξει το σκάφος και να σημάνει συναγερμός.

Ωστόσο αντί να χάσουν το κέφι τους, εκείνοι συνέχισαν να παρτάρουν ακάθεκτοι, φέρνοντας στο μυαλό μας τις εικόνες από τον «Τιτανικό» του οποίου η ορχήστρα έπαιζε μέχρι… την τελευταία στιγμή.

Ευτυχώς βέβαια στην περίπτωση του «Grosser Michel» είχαμε αίσιο τέλος, καθώς οι 47 επιβάτες, ο καπετάνιος ο πλοιοκτήτης και ένας σκύλος, διασώθηκαν στο λιμάνι του Αμβούργου από σκάφη του λιμενικού που έστησαν ολόκληρη επιχείρηση.

Να σημειώσουμε, ότι στο κατάστρωμα του πλοίο γινόταν μια πίδειξη υποδημάτων, ενώ μια χορωδία ερμήνευε χαρούμενα ναυτικά τραγούδια.

Στις 20:50 τοπική ώρα ένιωσαν ένα δυνατό τράνταγμα, με αποτέλεσμα να προσαράξει το σκάφος και να σημάνει συναγερμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top