ΑΠΙΘΑΝΟ! Τουρίστες μπούκαραν στο Kodak Theatre την ώρα της τελετής των Όσκαρ

Όλα τα λεφτά η αντίδρασή τους όταν αντίκρισαν τους αστέρες του Χόλιγουντ

Τουρίστες μπούκαραν στο Kodak Theatre την ώρα των Όσκαρ

Η 89η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα μείνει είχε τελικά αρκετά ευτράπελα. Έτσι εκτός από την λάθος ανακοίνωση για το νικητή του Όσκαρ καλύτερης ταινίας, η στιγμή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν όταν ανυποψίαστοι τουρίστες μπήκαν στο Kodak Theatre και έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν μαζεμένους όλους τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Οι τουρίστες είχαν ξενάγηση στα στούντιο της πόλης και άγνωστο πώς, βρέθηκαν στην αίθουσα που γινόταν η απονομή των Όσκαρ. 

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Τζίμι Κίμελ, προσπάθησε αν προϊδεάσει τους παρευρισκόμενους για το τι θα ακολουθούσε, αλλά και πάλι όταν οι τουρίστες μπήκαν στην αίθουσα έγινε χαμός.

Οι εκφράσεις των τουριστών ήταν όλα τα λεφτά, καθώς με γουρλωμένα μάτια κοιτούσαν τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Μετά από το πρώτο σοκ αρχισαν να βγάζουν selfies με τη Μέριλ Στριπ, τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, τον Ράιαν Γκόσλινγκ που φίλησε μια αποσβολωμένη κυρία και την Τζένιφερ Άνιστον που χάρισε σε μια από τις τουρίστριες τα γυαλιά ηλίου της.

Μάλιστα ένα ζευγάρι είπε στον Τζίμι Κίμελ ότι σχεδιάζει να παντρευτεί το καλοκαίρι και όταν ο παρουσιαστής τους ρώτησε ποιος είναι ο αγαπημένος τους ηθοποιός, εκείνοι απάντησαν ο Ντένζελ Ουάσιγκτον. Εκείνος τότε σηκώθηκε από τη θέση του και κάνοντας πλάκα τους είπε:

«Σας ονομάζω συζύγους, μπορείς να φιλήσεις τη νύφη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top