ΣΑΛΟΣ:Ο Μάιλο Γιαννόπουλος λέει πως η παιδοφιλία δεν είναι απαραίτητα κακή!

Ο υποστηρικτής του Τραμπ παραδέχεται μάλιστα πως είχε σχέση με καθολικό ιερέα όταν ήταν έφηβος

Ο Μάιλο Γιαννόπουλος είναι για πολλούς persona non grata λόγω  των ακροδεξιών, προκλητικών και ρατσιστικών θέσεων που έχει επανειλημμένα εκφράσει.

Ωστόσο αυτή τη φορά, ο θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και διαχειριστής της ακροδεξιάς ηλεκτρονικής σελίδας ειδήσεων «Breibart News», όχι απλά το τερμάτισε, αλλά απέδειξε πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά μ΄εκείνον.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του περί… παιδοφιλίας, για την οποία ο ίδιος είπε πως δεν είναι απαραίτητα κακή, παραδεχόμενος μάλιστα πως σε εφηβική ηλικία ο ίδιος είχε σχέση με καθολικό ιερέα!

Σε μια ηχογράφηση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος ακούγεται να λέει πως «οι σχέσεις μεταξύ των νεότερων αγοριών και μεγαλύτερης ηλικίας ανδρών μπορεί να είναι εξαιρετικά θετικές εμπειρίες που θα προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά».

Μάλιστα περιγράφει και την σχέση που είχε με έναν καθολικό ιερέα όταν ήταν έφηβος και σε ένα άλλο σημείο ακούγεται να λέει πως η έννοια της σεξουαλικής συναίνεσης είναι αυθαίρετη και καταπιεστική.

Όταν ο συνομιλητής του αναφέρει πως αυτό που περιγράφει είναι παρόμοιο με την κακοποίηση από καθολικούς ιερείς, ο Γιαννόπουλος απαντά, σε ειρωνικό τόνο, πως η επαφή του με τον ιερέα τον βοήθησε στην ανάπτυξη της σεξουαλικής τεχνική του:

«Η παιδεραστία δεν είναι η σεξουαλική έλξη για κάποιον 13χρονο που είναι σεξουαλικά ώριμος. Η παιδεραστία είναι η έλξη για τα παιδιά που δεν έχουν φθάσει στην εφηβεία», προσθέτει.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Όπως είναι φυσικό, μετά την διαρροή του ηχητικού ντοκουμένο, ο Μάιλο Γιαννόπουλος μπήκε στους χειρότερους (έως τώρα) μπελάδες που έχει μπει ποτέ, καθώς η Αμερικανική Ένωση Συντηρητικών ακύρωσε στη συνέχεια την πρόσκλησή της προς τον Γιαννόπουλο να μιλήσει στο ετήσιο συνέδριο της CPAC:

«Επεκτείναμε αρχικά την πρόσκληση γνωρίζοντας ότι το ζήτημα της ελευθερίας του λόγου στις πανεπιστημιουπόλεις κολεγίων είναι ένα πεδίο μάχης όπου χρειαζόμαστε γενναίους, συντηρητικούς εκπροσώπους», ανέφερε ο  Matt Schlapp, ο πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης των Συντηρητικών σε γραπτή δήλωση. Ωστόσο εξήγησε πως τα σχόλια του δημοσιογράφου θεωρήθηκαν ενοχλητικά και  ανησυχητικά και οι εξηγήσεις που δόθηκαν στη συνέχεια ανεπαρκείς.

Παράλληλα, ο εκδοτικός οίκος «Simon & Schuster», ακύρωσε την έκδοσή του βιβλίου του και οι συνάδελφοί του στο breitbart.com απειλούν με μαζικές παραιτήσεις αν δεν απολυθεί.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Μέσω του λογαριασμού στο Facebook πάντως, ο Μάιλο Γιαννόπουλος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υποστηρίζει την παιδοφιλία, δηλώνοντας πως είναι gay, πως έχει κακοποιηθεί και πως σιχαίνεται τους ενήλικους που κακοποιούν ανήλικα παιδιά.

«Είμαι ένας γκέι άντρας και θύμα παιδικής κακοποίησης. Θα ήθελα να επαναλάβω την απόλυτη αποστροφή μου σε ενήλικες που κακοποιούν σεξουαλικά ανηλίκους. Είμαι τρομοκρατημένος από την παιδεραστία και έχω αφιερώσει μεγάλο μέρος της καριέρας μου ως δημοσιογράφος για να αποκαλύψω παιδεραστές. Συγκεκριμένα, έχω "αποκαλύψει" τρεις - δηλαδή τρεις παραπάνω από όσους με κρίνουν. Και έχω επανειλημμένα εκφράσει την αποστροφή μου στην παιδεραστία μέσα από τη γραφή μου. Αλλά καταλαβαίνω ότι αυτά τα βίντεο, ακόμη και αν ορισμένα από αυτά έχουν επεξεργαστεί απατηλά, δίνουν μια διαφορετική εικόνα. Εν μέρει φταίω. Η δική μου εμπειρία με έκανε να πιστεύω ό,τι θα μπορούσα να πω ό,τι πιστεύω για αυτό το θέμα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top