ΣΟΚ: Η στιγμή που τσιμεντένια πλάκα ΧΤΥΠΑΕΙ μια μητέρα-Περνάει ΞΥΣΤΑ από το ΜΩΡΟ της!

Η μητέρα θα πάρει σύντομα εξιτήριο

Παραλίγο να σκοτωθεί μια νεαρή μητέρα στη Ρωσία, όταν μια πλάκα σκυροδέματος έπεσε πάνω στο κεφάλι της. Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να επιζήσει και, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θα πάρει σύντομα εξιτήριο και θα ξαναενωθεί με την κόρη της. 

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την Όλγα Κλιντσόβα να επιστρέφει σπίτι της με την κόρη της, όταν μια μεγάλη πλάκα σκυροδέματος ξεκολλάει και πέφτει στο κεφάλι της άτυχης μητέρας, λίγα, μόλις, εκατοστά από την κόρη της.

Η μητέρα αμέσως έπεσε στο έδαφος, σπρώχνοντας άθελά της το καρότσι με το μωρό, που έπεσε προς τα πίσω. Η μητέρα, μετά το χτύπημα, έμεινε πεσμένη στο έδαφος.

Δύο περαστικοί, μόλις αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα του γεγονότος και τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκονταν μητέρα και μωρό, έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη μητέρα.

Η μητέρα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και πλέον, μετά από επτά μήνες θεραπείας, οι γιατροί ετοιμάζονται να της δώσουν εξιτήριο. Έχουν, επίσης, εισηγηθεί ότι η 32χρονη μητέρα είναι και πάλι σε θέση να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης της, ενώ το δικαστήριο της επιδίκασε αποζημίωση 50.000 στερλίνων.

Μητέρα και κόρη τελικά θα επανενωθούν τον επόμενο μήνα, ενώ η Όλγα συνεχίζει τη θεραπεία της. Η μικρή Κάτια, όλον αυτόν τον καιρό, μένει με τη γιαγιά της.

Ένοχος για το ατύχημα από αμέλεια είναι ο 47χρονος Αντρέι Καζακόφ, ιδιοκτήτης του σπιτιού από το οποίο ξεκόλλησε η πλάκα.

Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο ότι γνώριζε ότι οι πλάκες ήταν χαλαρές, αλλά δεν έκανε τίποτα για να τις επισκευάσει ή να προειδοποιήσει τους κατοίκους γι΄αυτό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top