O Σώρρας είναι ο Ευρωπαίος Τραμπ- Βέλη από το Der Spiegel

O δήθεν σωτήρας των Ελλήνων Σώρρας

Είναι ο Σώρρας ο Ευρωπαίος Τραμπ; - "Ανέμελοι χάρη στον Σ

Χαμός έγινε σήμερα, Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, στην ηλεκτρονική έκδοση του Der Spiegel. Πρωταγωνιστής ο Αρτέμης Σώρρας, σε άρθρο με τίτλο «Ανέμελοι χάρη στον Σώρρα».

«Δεν θέλει να βοηθήσει πραγματικά την Κυβέρνηση, αλλά κάθε μεμονωμένο Έλληνα», σχολιάζει ειρωνικά το γερμανικό περιοδικό, παραθέτοντας τις κατά καιρούς ατάκες του επιχειρηματία. «Πολύ καλές για να 'ναι αληθινές οι υποσχέσεις του», προσθέτει παρακάτω.

Το περιοδικό στέκεται στο γεγονός ότι 51χρονος Σώρρας υποστηρίζει ότι μπορεί να αναλάβει εξ’ολοκλήρου τόσο το ελληνικό χρέος όσο και τα χρέη των Ελλήνων. «Είναι δυνατόν ο αινιγματικός επιχειρηματίας Σώρρας να έχει στην κατοχή του τριψήφιο αριθμό δισεκατομμυρίων; Κι αν είναι έτσι, τότε γιατί ο υποτιθέμενος σωτήρας των Ελλήνων δεν φιγουράρει εδώ και χρόνια στις λίστες των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου;» αναρωτιέται.

Το Der Spiegel συνεχίζει εξηγώντας ότι το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και η καναδική Τράπεζα του Μόντρεαλ διαψεύδουν τον υποτιθέμενο πλούτο του Σώρρα και υπογραμμίζει ότι ο επιχειρηματίας και ο παραμυθένιος πλούτος του αποτελούν. πλέον, ενδιαφέρον του FBI.

Είναι ο Σώρρας ο Τραμπ της Ευρώπης;

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σώρρα έχουν τραβήξει την προσοχή των Αρχών, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στο Der Spiegel, ο οποίος συμπληρώνει ότι «είναι καθήκον της δικαιοσύνης να προστατεύει τους πολίτες από τυχόν απάτες» και ότι η κυβέρνηση θα τη στηρίξει σε αυτό.

«Όλα αυτά θυμίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ και την Εναλλακτική για τη Γερμανία. Πολλοί Έλληνες βλέπουν την άνοδο ως «άμεση συνέπεια της κοινωνικής κρίσης και του εντεινόμενου λαϊκισμού», συνεχίζει αμείλικτα να γράφει το περιοδικό. 

Οι οπαδοί του Σώρρα, βέβαια, έχουν άλλη άποψη. Χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς της αστυονομίας «ψέματα των παραπλανητικών μέσων ενημέρωσης» και συνεχίζουν να υποστηρίζουν το είδωλό τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top