Τους έβαλε τα ΓΥΑΛΙΑ! Τροφαντή μπαλαρίνα κάνει πιρουέτα και γίνεται viral

Γιατί τα στερεότυπα είναι για να τα σπάμε

Μια υπέρβαρη μπαλαρίνα έχει γίνει το αστέρι του YouTube, μετά από ένα βίντεο που ανέβασε και την δείχνει να κάνει μια αλάνθαστη πιρουέτα στο μάθημα μπαλέτου.

Η 15χρονη Λίζι Χάουελ από το Ντελαγουέρ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook και στο Instagram φωτογραφίες της με τις πουέντ, αλλά και βίντεο την ώρα που κάνει μια καταπληκτική πιρουέτα.

Μάλιστα το βίντεο αυτό έχει γίνει viral και εκατομμύρια χρήστες το έχουν δει και το έχουν κοινοποιήσει.

Η Λίζι εκτός από κλασικό μπαλέτο, μαθαίνει επίσης τζαζ και κλακέτες και κάνει προπόνηση τέσσερις μέρες την εβδομάδα, δουλεύοντας σκληρά για να συμμετάσχει και στην παράσταση «Ο Καρυοθραύστης».

Ήδη η μικρούλα έχει πάνω από 22.000 followers και το βίντεο το έχει πάνω από 75.000 views μόνο στο Instagram.

«Μου αρέσουν πολύ τα σχόλια που μου κάνουν. Μου λένε ότι αποτελώ έμπνευση γι’ αυτούς και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν θα πρέπει να έχει σημασία πόσα κιλά ζυγίζω, αλλά μόνο το πάθος που έχω για τον χορό. Προσπαθώ να χάσω βάρος, ξέρω ότι αν το καταφέρω θα είμαι ακόμα καλύτερη χορεύτρια, αλλά είναι πολύ δύσκολο», είπε.

Πάντως, ακόμα κι αν κάποιοι γελούν με την εμφάνισή της, εκείνη είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το χορό, τον οποίο λατρεύει και όπως λέει την απελευθερώνει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top