Με ξύλο,εμετούς και έκτροπα υποδέχτηκαν το 2017 οι Βρετανοί!

Εικόνες ντροπής κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Νομίζετε ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με... αγκαλιές, φιλιά, και οικογενειακά τραπέζια;  

Όποιος έχει ταξιδέψει Χριστούγεννα στην Μεγάλη Βρετανία γνωρίζει ότι η αλλαγή του χρόνου συνδέεται με υπερβολικό ποτό, κραιπάλες και ντροπιαστικές καταστάσεις. 

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος στην χώρα της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε "το έλα να δεις"! 

Εκατοντάδες Βρετανοί υποδέχτηκαν το 2017 ημίγυμνοι και μεθυσμένοι, ενώ σε κεντρικούς δρόμους της χώρας έγινε «σφαγή» με νεαρούς να παίζουν ξύλο, να ξαπλώνουν στα σκουπίδια και να κάνουν εμετό, ο ένας πάνω στον άλλο! 

Ήταν μια άγρια νύχτα που θύμισε πολύ τα έκτροπα που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι στο Φαληράκι της Ρόδου, στον Κάβο στην Κέρκυρα, στο Λαγανά της Ζακύνθου ή στα Μάλια της Κρήτης.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ντροπιαστικές στιγμές, αποδεικνύοντας ότι το ποτό θέλει μέτρο και η διασκέδαση αυτοσυγκράτηση.

Στους δρόμους του Μάντσεστερ, του Νότιγχαμ και του Μπέρμινγχαμ Βρετανοί τύφλα στο μεθύσι δεν ήξεραν τι έκαναν, ενώ πολλές γυναίκες κυκλοφορούσαν ξυπόλητες, με σκισμένα φορέματα και μπλούζες, σε κατάσταση εξευτελιστική!

Κάποιοι έτρωγαν καθισμένοι σε πεζοδρόμια, άλλοι ήταν λιπόθυμοι στους δρόμους, ενώ η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στους πιο άτακτους!

Τα ρεζιλίκια έκαναν τον γύρο του κόσμου!  Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε η Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top